PS5 Yardım Mortal Kombat 1 donma

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde 63hüseyinx tarafından oluşturulan Mortal Kombat 1 donma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 89 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Mortal Kombat 1 donma
Konbuyu başlatan 63hüseyinx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dantegodof

63hüseyinx

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2026
10
2
3
Merhabalar arkadaşla local vs için mortal kombat 1 indirdim ancak yükleme ekranında çok donuyor.Sizde de öylemi çözümü nedir

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
407
192
43
34
Merhaba ssd ile oynamam sart oyun acildiginda kstuff da durmurman lazım kasma azalması için.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
407
192
43
34
Teşekkür ederim dahilide oyun kstuff nasıl durduracagım
Etahen menüsünde durdurmak icin ayararda menu var ben l2 kare basılı tutunca oyunda duruyor farklı tusa da atama yapılabiliyor hangisi kolayına gelirse oyundan çıkarken kstuff tekrar açılması gerekir bu önemli kstuff kapalı iken oyundan cikarsan ps5 kapanır etahen ayarlarda oyundan çıkarken oto açılsın seçeneği var onuda aktif edelim unutursan ps5 kapanmamış olur.

Ps5 yazılımi yüksek de ise onda etahen yok diye hatırlıyorum pizza hen diye yeni bir şey var ben hiç kullanmadım eger onda kapatma özelliğini varsa yapalım.

Etahen ile ps5 kırabiliyorsan ayarlar etahen menüsünden yapabilirsin

Ps4 oyunları içinde lag olursa aynı şekilde oyun açıldıktan sonra kstuff kapattığında kasma sorunu düzelecektir.

Dahili de sorunsuz oynayabilmen lazım bu şekilde.