ÇÖP KUTUSU Mortal Kombat 11 Ultimate Full Türkçe (Aftermath DLC Tüm DLC'ler) CUSA11379

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde Meteora* tarafından oluşturulan Mortal Kombat 11 Ultimate Full Türkçe (Aftermath DLC Tüm DLC'ler) CUSA11379 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,615 kez görüntülenmiş, 150 yorum ve 93 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı Mortal Kombat 11 Ultimate Full Türkçe (Aftermath DLC Tüm DLC'ler) CUSA11379
Konbuyu başlatan Meteora*
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fatih60
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meteora*

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 16, 2012
440
4,248
93
İnşAllah çıkar.

Sitesinin hitini yüksetlmeye çalışan biri diyelim. Hazıra konuyorlar, karaktersizler...
Anladım yamayı ben hazırladım olayına girmek için dosyaları değiştirmeye çalışacak.. Zaten yama başka sitede yayınlandı ben sadece port ettim. Fakat uğraştım... Çünkü full dlc full karakter türkçe yapan olmadı...

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
9,331
53,021
113
Anladım yamayı ben hazırladım olayına girmek için dosyaları değiştirmeye çalışacak.. Zaten yama başka sitede yayınlandı ben sadece port ettim. Fakat uğraştım... Çünkü full dlc full karakter türkçe yapan olmadı...
Konu hazırlayıp hazırlamamak değil, konu verilen/harcanan emeğe çökmesi.
Bunu yaparken de utanmadan yapması. Bu gibi insanların yüzü kızarmaz. Kaç kere ban attım, gene geldi, geliyor. Diğerleri de öyleydi.

Bu gibi karaktersizler eskiden de vardı, şimdi de varlar.

Meteora*

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 16, 2012
440
4,248
93
Konu hazırlayıp hazırlamamak değil, konu verilen/harcanan emeğe çökmesi.
Bunu yaparken de utanmadan yapması. Bu gibi insanların yüzü kızarmaz. Kaç kere ban attım, gene geldi, geliyor. Diğerleri de öyleydi.

Bu gibi karaktersizler eskiden de vardı, şimdi de varlar.
Ne diyelim yaptığı yanına kalmaz..

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
397
1,277
93
Castellanos @Castellanos Meteora* @Meteora* bunlar yüzünden ilk mesaj atmaya korkar olduk :D Bakteri gibi heryerden ürüyorlar.

Emeğin için teşekkür ederim. Umarım bu gibi olaylar yüzünden bırakmazsınız. Emin olun onlar birgün silinir gider siz burada devam edersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...