PS5 PKG Oyun Mortal Kombat 11 Ultimate pkg

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Formatlı Oyunlar kategorisinde dahaka123 tarafından oluşturulan Mortal Kombat 11 Ultimate pkg başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 500 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Mortal Kombat 11 Ultimate pkg
Konbuyu başlatan dahaka123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan muratcavlak

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,464
3,100
113

Game ID PPSA01619
Version v1.000.004
Players1 - 2
Minimum Firmware 4.xx+

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

• Firmware11.40 and below
  • kstuff with FPKG supportRequired
  • a53_ppr_install by drakmorRequired
  • shadowmount+ with fpkg supportRequired

Son düzenleme:

Gluban

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 28, 2026
300
93
28
Klasörlü versiyonda bu oyunun dlcleri toplamak atmak saatlerce süren işkence gibi bir şeydi. Bu versiyonla beraber tüm dlcler dahil edilmiş diye düşünüyorum emin değilim. Öyleyse harika bir olay ve pkg'nin en iyi avantajlarından birisi diyebiliriz. Umarım TR yama da sorunsuz uygulanır ve keyfine doyasıya varırız.

Gluban

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 28, 2026
300
93
28
Paylaşım için teşekkürler. Herkeste aynı mı bilmiyorum ama bu versiyonda başarımlar ben de çalışmadı. Backports yöntemi ile türkçe yama diğer denediğim oyunlarda çalışmasına rağmen maalesef bu oyunda başaramadım. Bunun üzerine kendi klasörlü ve Türkçe olan oyunu fPKG yaparak kurdum ve başarımlar şu an çalışıyor ve oyun Türkçe. Özetle bu versiyonda bir sorun olabilir (ya da benim sistemim -10.01- için bir istisna söz konusu )

Bir de şöyle var durum var. Oyunların gösterildiği PS5 ana sayfasında MK11 oyunun isminin sonunda bir kilit işareti var. Bu hem buradan indirdiğim pkg hem de kendi yaptığım pkg için geçerli. Şu anda oyunun çalışmasına bir engel değil ama diğer oyunlarda böyle bir şey yoktu. Bu durumun sebebini bilen varsa bizi aydınlatabilir diye bu konuyu da eklemek istedim.