NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 67,070 kez görüntülenmiş, 236 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulatör
Konu Başlığı NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1]
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan marfalameya11

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,736
60,618
113
44
Siteye Git
tuna 13 . parttayım bunlar gen d2 de calısır dımı hen neo da

Bump: ve merak ettıgım bır soru var cachalerın ıcne oyunun kendı roms dosyasını atmazsak calısırmı
Gen serisinde çalışıyor dostum

Cache klasörüne roms dosyasını atarsak yanlış yapmış oluruz :)

Thief Prince

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2008
365
1
18
45
Gen serisinde çalışıyor dostum

Cache klasörüne roms dosyasını atarsak yanlış yapmış oluruz :)
sızler daha ıyı bılırsınız ama ben bır olayı anlatayım kararı sızler verın benım gen d2 versıyonlu fat psp var neogeo emulatorde zaten yukarıda yazmıstım cache klasorune oyunun roms unu atsam bırsey olurmu dıye sormustum ve tunanın cevabı atarsak yanlıs olur yazmıs bana ben 18 partıda ındırdım oyuna gırdıgımde oyun acılmıyordu bende oyunun romsunu cachenın ıcıne attım oyunların cogu suan calısıyor yanı cache dosyaları oyunun romsu ıcınde olmadan calısmıyor bılgı amaclıdır yanlıs bırsey varsa duzeltın bende bılgıleneyım beyler ve bu hep boyleydı kafam takıldı sordum benmı yanlıs yapıyom dıye cunku romslarıda atınca ms doluyordu

elgado

Kayıtlı Üye
ADMİN
Moderatör
FORUMSAHİBİ
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2008
556
2
18
Siteye Git
sızler daha ıyı bılırsınız ama ben bır olayı anlatayım kararı sızler verın benım gen d2 versıyonlu fat psp var neogeo emulatorde zaten yukarıda yazmıstım cache klasorune oyunun roms unu atsam bırsey olurmu dıye sormustum ve tunanın cevabı atarsak yanlıs olur yazmıs bana ben 18 partıda ındırdım oyuna gırdıgımde oyun acılmıyordu bende oyunun romsunu cachenın ıcıne attım oyunların cogu suan calısıyor yanı cache dosyaları oyunun romsu ıcınde olmadan calısmıyor bılgı amaclıdır yanlıs bırsey varsa duzeltın bende bılgıleneyım beyler ve bu hep boyleydı kafam takıldı sordum benmı yanlıs yapıyom dıye cunku romslarıda atınca ms doluyordu
Zaten emulatörün roms ve cache dosyalarının hepsinin boyutu hafıza kartını doldurmaya yeter ama roms dosyalarını cache klasörüne atmak yanlış zaten emulatörün kullanımı o şekilde olmuyor :) cache dosyaları cache klasörüne roms dosyaları roms klasörüne,sende nasıl roms dosyalarını cache klasörüne atınca çalıştı bende anlayamadım :a014(1):

Thief Prince

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2008
365
1
18
45
Zaten emulatörün roms ve cache dosyalarının hepsinin boyutu hafıza kartını doldurmaya yeter ama roms dosyalarını cache klasörüne atmak yanlış zaten emulatörün kullanımı o şekilde olmuyor :) cache dosyaları cache klasörüne roms dosyaları roms klasörüne,sende nasıl roms dosyalarını cache klasörüne atınca çalıştı bende anlayamadım :a014(1):
söyle anlatayım bır oyunun roms ve cache dosyaları gereklı yerınde duruyor ve psp den oyuna gırıyosun ama acılmıyor bagladın pc ye cahhe klasorune oyunun roms dosyasını atıyom acılıyor bunu merak ettım oluyor bende

Thief Prince

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2008
365
1
18
45
terslık var evet bunu denedım oldugu ıcın yzdım bu kadar seyı kof 2003 oyununu cache dosyasını cıkardım psp ye attım calısmadı ya bırsey yanşlımı acama dıye bıde romsu ıcıne atayım dedım attım calıstı bunun gibı bırkac oyunda oldu bu durum dun aynısı yaptım ama cache nın ıcıne roms u atmadım calıstı sımdı benım psp demı sorun var yoksa roms dosyasındamı ben bu konu ıle ılgılı 12 partı ındırdım ve pspde var suan kac oyun var bılmıyorum mesela 200 oyun varsa 30 tanesı calısıyor gerısınde tık yok
bıde bu hata neden kaynaklanıyor error:file not found or crc32 not correct

Sessiz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2008
1,965
28
48
Cote D'Ivoire
dostum rar dosyasını öyle part part açamazsın... kof98 rom dosyası haricinde ayrıca cache dosyası da lazım. Rom dosyası 36 mb civarı cache 80 mb emulator de bir on mb filan.... paketi senin dediğin gibi açamazsın tüm partlara sahip olman gerekir. istersen rom dosyasını rom sitelerinden bulabilirsin ve kendin cache edebilirsin bunla alakalı forumda gerekli bilgiler var. KOF Orochi Saga oyunun isosu forumda tek part olarak olması lazım onda 98 mevcut ;)