NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 66,994 kez görüntülenmiş, 236 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulatör
Konu Başlığı NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1]
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan marfalameya11

Erciyex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2010
3
0
1
Arkadaşlar ben indirip kurdum ama açınca şu hatayı veriyor.
"This proggram requires PSP2000 + FW 3.71 M33 or later."
ne yapmam gerekiyor bilen varmı?

PSP3004 5.03 GenC kullanıyorum.

Erciyex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2010
3
0
1
Sesiz
Oradaki Hen Neo Geo emülatörünü indirip buradan indirdiğim rom dosyalarını, onun rom klasörünemi atacağım.
Bu şekilde hepsi çalışırmı.

snooker2oo8

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 26, 2008
694
172
43
Siteye Git
hen icin street hoop oyununu cachesini alip romunada zip dosyasini attim fakat oyuna error veriyor.elinde calisabilen bir street hoop yukleyebilecek arkadas varmi?

jixsboy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 28, 2009
4
0
1
42
tuna dostum bütün oyunlar error veriyor hen neo yaptım oyunları oynayamıyorum yardımcı olursan sevinirim o kadar indirdik boşa gitmesin

Thief Prince

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2008
365
1
18
45
versiyonun nedir gerçi hen demisin ama eger gen serisi kullanıyosan çogu oyun çalısmıyor