NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 66,994 kez görüntülenmiş, 236 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulatör
Konu Başlığı NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1]
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan marfalameya11

ShankaFB

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 24, 2008
15
0
1
strhoop'un cache VE ROM dosyalarını upload edebilirmisiniz
ben çalıştırmaya çalışınca
CRC32 NOT CORRECT. "079-M1.BİN"
Hatası alıyorum...

hayalet_woly

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 10, 2009
19
0
1
boş yere indirdim bütün partları 2000 üstü çalıştırıyormuş hepsini sildim boşa zaman kaybı oldu benim için..

xmanx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 21, 2010
19
0
1
mctuna ellerine saglık ama oyun esnasında "seleckt+start" tuşuna bastıgımızda hile çalışmıyor "hile" için hile dosyasımı gerekli yoksa farklı bir biosmu lazım hile aktif olan emulator+bios(oyunda hile yapmak için gerekli dosyalar roms lar harici) upload edersen çok büyük bi iyilik etmiş olacasıksın cevabını dörtgözle bekliyorum.

Bump: Sanırım hile çalışmıyor konuya renk katsın diye yazmısın,cevap vermeye gerek duyulmamış ilginiz için sagolun.

ozcan_psp

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 24, 2011
49
0
6
sadece emulatörü indirmek oyunları seçerek atmak istiyorum.emlutör için link verebilirmisiniz. iyi çalışmalar tuna bey

ninjacloud

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 30, 2009
186
2
18
37
Thanks for the awesome BIOS .. i didn't know that i can get cheat menu by using them :)