NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 66,994 kez görüntülenmiş, 236 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulatör
Konu Başlığı NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1]
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan marfalameya11

atlantisprensi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 13, 2008
99
1
8
Bo emu hala M33 dışında ki PSP versiyonlarında çalışmamakta hiç mi çözüm yok hala :em:

Bump: Bo emu hala M33 dışında ki PSP versiyonlarında çalışmamakta hiç mi çözüm yok hala :em:

Thief Prince

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2008
365
1
18
45
emulatorde en ıyı versiyon M 33.6 DIR yuklersın yuksek versıyona oyunları gormez yok acmaz ben cok yasadım dondum m33,6 ya yıllardır aynı

ömer546

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 1, 2013
1
0
1
40
arkadşlar bu dosyaların hepsini mi indircez ve nasıl bir araya gerp kurcaz acil yardım:a014(1):

Bump: sa

fuev

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2008
1
0
1
45
mctuna partları indirirken 13 ve 16 nolu partları indiremedim.rica etsem bir bakarmısın

niksarli1979

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2010
305
55
28
5.50 gen-d'de çalışırmı acaba,ayrıca dosyaları indirip rar'dan çıkarınca içinden konunun başında bahsettiğiniz isimde (MC MVSPSP) bir dosya çıkmıyor..??

niksarli1979

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2010
305
55
28
Evet 5.50 versionda çalışacaktır

Çok teşekkürler çalıştı.Yanlız hile menüsünü açamıyorum select+start yaptığımda ayarlar menüsü açılıyor home tuşuna basıncada oyundan çıkmak isteyip istemediğimi soruyor.Bi yerde bir ayarımı var acaba..??

Bump: Yok mu arkadaşlar hile menüsünün nasıl açılacağı ile ilgi bilgisi olan???