PS4 OFW PlayStation 4'ün 2.0 Güncellemesi Yayınlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Orjinal Firmware kategorisinde Sayqho tarafından oluşturulan PlayStation 4'ün 2.0 Güncellemesi Yayınlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,027 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Orjinal Firmware
Konu Başlığı PlayStation 4'ün 2.0 Güncellemesi Yayınlandı
Konbuyu başlatan Sayqho
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ferhanANK

HD-WaTcHeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2009
816
119
43
Güncellemeyi kurdum. Herşey çok iyi ama sesli komutları ingilizce yapmışlar. Sadece pileysteyşin diyerek yapabildim. Onun haricinde ne dediysem yapamadım :)

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk
Kameralı chate gel aga deneyelim şu kamerayı. Sen mi beğendin DriveClub aktivite mi ekranda nick yazdı sonra belirtmiyor konsol kim diye someone diyordu :D

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
Kameralı chate gel aga deneyelim şu kamerayı. Sen mi beğendin DriveClub aktivite mi ekranda nick yazdı sonra belirtmiyor konsol kim diye someone diyordu :D

Kardeş kamera yok valla bende:( Normal çet olabiir:)

ben yaptım ama ingiliz şivesi lile konuşmak gerek herhalde ferhan başka türlü anlamıyor:) birde kapalı iken sesli komutla ps4 ü açıp kapatabiliyormuyuz onu bulamadım
Aynen abicim.PS4 kapalıyken denemedim:)Dener sonucu yazarım buraya..

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
Sesli chat derken party chatse sohbet edelim iyi olur ayrıca BF4'e sardır beni atalım ya listemdesin oyun oynadığımız yok rezillik :D
Kardeş bugün akşama doğru buluşalım inşallah.Burdan bikaç arkadaş daha ayarlarz sonra cepheye gideriz:) 1.MCPSP PS4 PSN Buluşması olur:)

TRYAMA!

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 7, 2014
260
211
43
Umarım battlefield 4 save sorunu ve bazı sıkıntılar düzelmiştir, ben ps3 kullanıcısıyım ama ps4 kullanıcılarınında sıkıntı çekmesini istemem :(

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
Umarım battlefield 4 save sorunu ve bazı sıkıntılar düzelmiştir, ben ps3 kullanıcısıyım ama ps4 kullanıcılarınında sıkıntı çekmesini istemem :(

Hiç sorma kardeş yav.PS4 te abartmıyorum BF4 e en az 10 defa belkide daha fazla başladım.Oyunuyorum sonra tekrar başladğımda save kayboluyordu.2 defa bitirdim yine kayboldu save:)