PS4 HEN Öğreticiler PS4 Orjinal Oyundan USB ye DUMP ve Sorunsuz PKG kurulum dosyası oluşturma Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde ygecesefa tarafından oluşturulan PS4 Orjinal Oyundan USB ye DUMP ve Sorunsuz PKG kurulum dosyası oluşturma Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,342 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı PS4 Orjinal Oyundan USB ye DUMP ve Sorunsuz PKG kurulum dosyası oluşturma Rehberi
Konbuyu başlatan ygecesefa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan emrecnty

ygecesefa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2010
41
6
8
40
Kardeşim gönderdim frp ile baglandım oyunu taktım yükledi ana menüde bekleyip frp ile baglandım senin dosyayı yolladıktan snr özel komut satırına oyunumun kodunu yazıyorum ama bağlanmıyor hata veriyor izel komuta bağlanmaya çalışırken yardımcı olursan sevinirim
o bağlanma komutu degil, dump komutu makineye usbye oyun dosyalarini yuklemesi icin vereceginiz komut. Komutu verince log kisminda cammad succeded mesajini gorebilirsiniz. Baglanma olayini verdigim payloadi gonderdikten sonra makinenin ip sini girip 1337 portunu yazdiktan sonra ps4 un dosyalarini goreceksiniz baglanma olayi o.Komutu vermeden basta yapicaksiniz bunu. Exploit rehberi var diye payload gonderme, kismini gectim. Orada sorun varsa onlarida anlatayim.
FileZilla ile makineye baglandiniz menuden dedigim yerden "DUMP CUSA........" komutunu yaziyoruz. FileZilla log kismindan command succeded yazisini goruyorsunuz. Misal drive clup var oyunum DUMP CUSA00003 yazıyorum.

Son düzenleme:

poulkilly

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 11, 2008
714
82
28
43
Kardeşim bağlanıyorum biliyorum frp bağlantısını ama demem.oki bağlandıktan sonra özel komut verip dosyaları alamiyorum

ygecesefa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2010
41
6
8
40
Kardeşim bağlanıyorum biliyorum frp bağlantısını ama demem.oki bağlandıktan sonra özel komut verip dosyaları alamiyorum
komutu verince log penceresine ne mesaj geliyor? Birde mnt/usb 0 klasorunde dosyalar olusmaya başlıyor mutlu ? Usb yi soldaki porta takip dene. Birde verdigim payload kullaniyormusun ftp icin. Ftp icin başka payload kullanma. ps4-dumper.bin bu hem ftp sunucusu hemde dumper. Öyle digerindeki gibi hex editirler konsol ip sini yazmiyorsun.

Son düzenleme:

poulkilly

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 11, 2008
714
82
28
43
Şimdi ilk dumper göndericem cihaza sonra frp bağlantısı yapicam demi kardeşim

ygecesefa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2010
41
6
8
40
Şimdi ilk dumper göndericem cihaza sonra frp bağlantısı yapicam demi kardeşim
evet exploiti kurduktan ve payload gonderimini hazirladiktan sonra rehberde verdigim haricinde bi dosya bi uygulama kullanmayin. Konsoldaki soldaki usb portunu kullanin. Birde usb diskiniz mutlaka exfat olmali. Yine hata aliyorsaniz bukez explotinizi gozden gecirin. Local exploit mi kullaniyirsunuz?

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,730
60,490
113
44
Siteye Git
Bu anlatım daha iyi olmuş daha önce ağ üzenden pc’ye dump edilen yöntemi denemiştim 40gblik oyuna bir hafta süre vermişti iptal etmiştim :)

Elimde 100’den fazla ps4 iso oyunları var bunları pkg formatına çevirmem gerekecek ama bununla alakalı bir yöntem yok sanırım, iso içerisinde bulunan cusaxxxxx klasöründe olan app.pkg dosyasını yükleyip deneyeceğim bakalım oyun çalışacakmı

desperado

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 25, 2010
539
211
43
Siteye Git
Bu anlatım daha iyi olmuş daha önce ağ üzenden pc’ye dump edilen yöntemi denemiştim 40gblik oyuna bir hafta süre vermişti iptal etmiştim :)

Elimde 100’den fazla ps4 iso oyunları var bunları pkg formatına çevirmem gerekecek ama bununla alakalı bir yöntem yok sanırım, iso içerisinde bulunan cusaxxxxx klasöründe olan app.pkg dosyasını yükleyip deneyeceğim bakalım oyun çalışacakmı
onu bende merak ediyorum :D

ygecesefa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2010
41
6
8
40

/mnt/sandbox/pfsmnt/CUSAxxxxxx-app0-nest/pfs_image.dat (actual game files in one easy file)
/mnt/sandbox/pfsmnt/CUSAxxxxxx-app0/eboot.bin (should decrypt on the fly)
/mnt/sandbox/pfsmnt/CUSAxxxxxx-app0/sce_module/* (get the entire folder 'sce_module' as it contains sprx,prx,etc it should also decrypt them on the fly)
System_data/priv/appmeta/CUSAxxxxxx/param.sfo (put this into a folder called 'sce_sys'
User/appmeta/CUSAxxxxxx/* (get all the files in this dir...it is icons and other stuff put them in a dir called 'sce_sys')
/system_data/priv/appmeta/CUSAxxxxx/npbind.dat**
/system_data/priv/appmeta/CUSAxxxxx/nptitle.d.Dosyalarıat**

Şu dosyalar lazım.Eğer iso içinde bunlar varsa olabilir.Ayrica pfs_image.dat dosyasıda extract edilmesi lazım.eboot.bin hex ile strip edilmeli yani 40000.. ile başlayan kısmı 00.. çevrilmeli.Tabi bunlar decryp lenmeli dosyaları çekerken ftp payloadimiz yapıyodu bu işlemi ama iso dan nasıl olacak bilmiyorum.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,730
60,490
113
44
Siteye Git
/mnt/sandbox/pfsmnt/CUSAxxxxxx-app0-nest/pfs_image.dat (actual game files in one easy file)
/mnt/sandbox/pfsmnt/CUSAxxxxxx-app0/eboot.bin (should decrypt on the fly)
/mnt/sandbox/pfsmnt/CUSAxxxxxx-app0/sce_module/* (get the entire folder 'sce_module' as it contains sprx,prx,etc it should also decrypt them on the fly)
System_data/priv/appmeta/CUSAxxxxxx/param.sfo (put this into a folder called 'sce_sys'
User/appmeta/CUSAxxxxxx/* (get all the files in this dir...it is icons and other stuff put them in a dir called 'sce_sys')
/system_data/priv/appmeta/CUSAxxxxx/npbind.dat**
/system_data/priv/appmeta/CUSAxxxxx/nptitle.d.Dosyalarıat**

Şu dosyalar lazım.Eğer iso içinde bunlar varsa olabilir.Ayrica pfs_image.dat dosyasıda extract edilmesi lazım.eboot.bin hex ile strip edilmeli yani 40000.. ile başlayan kısmı 00.. çevrilmeli.Tabi bunlar decryp lenmeli dosyaları çekerken ftp payloadimiz yapıyodu bu işlemi ama iso dan nasıl olacak bilmiyorum.
Bu dosyalar iso içerisinde bulunmuyor fakat iso içerisindeki pkg dosyasını açıp bakacağım

Yada direkt iso içerisindeki pkg dosyasını yükleyip çalışırsa başka bir işleme gerek kalmayacak