dostum şöyle ben her şeyi bu sayfanın 1. sayfasında yer alan rehber ile yaptım, bir defaya mahsus bilgisayardan gönderdim dosyaları cihaz kırıldı daha sonra kstuff ve shadowmount gönderdim , akabinde rehberin devamında yer alan auto-loader'ı ayarladım şu an her şey otomatik oldu ne pc'ye ihtiyacım var ne de usb'ye sadece konsolu acıp youtube'a giriyorum
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
p2jb.js'yi gönderdin 50 dakika bekledin cihaz kırıldı, dualsense'den ps tuşuna basıp kendini ana menüye at, kstuff.elf'i ana menüdeyken gönder kernel panic almayacaksın bir daha dene gör
valla 2 saat çöp oldu bekle bekle bekle bu 50 dk bekleme olayı öldürüyor olayı bide kırdıktan sonra oyunları nasıl oynayacaz atıp herhangi bir oyuna girdiğimizde otomatik youtubeyi kapatıyor diye biliyorum kapatırsa crash vericek direkt.
valla 2 saat çöp oldu bekle bekle bekle bu 50 dk bekleme olayı öldürüyor olayı bide kırdıktan sonra oyunları nasıl oynayacaz atıp herhangi bir oyuna girdiğimizde otomatik youtubeyi kapatıyor diye biliyorum kapatırsa crash vericek direkt.
evet bildirim çıkıyor zaten, yukarıda belirttiğim gibi gönderdin dimi 50 dakika bitti jb oldu, dualsense'den ps tuşuna bastın ana menüdeyken kstuff'ı gönderdin dimi ?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
bu konsoldaki avatarımızı resmimizi ve ismimizi ayarlayabiliyor muyuz istediğimiz gibi offline makine'de, ps4'te oluyordu ps5'te bununla ilgili türkçe bir kaynak bulamadım?