PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 76,578 kez görüntülenmiş, 1,789 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ardabul

Noxeble

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2009
29
4
3
dostum şöyle ben her şeyi bu sayfanın 1. sayfasında yer alan rehber ile yaptım, bir defaya mahsus bilgisayardan gönderdim dosyaları cihaz kırıldı daha sonra kstuff ve shadowmount gönderdim , akabinde rehberin devamında yer alan auto-loader'ı ayarladım şu an her şey otomatik oldu ne pc'ye ihtiyacım var ne de usb'ye sadece konsolu acıp youtube'a giriyorum
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

p2jb.js'yi gönderdin 50 dakika bekledin cihaz kırıldı, dualsense'den ps tuşuna basıp kendini ana menüye at, kstuff.elf'i ana menüdeyken gönder kernel panic almayacaksın bir daha :D dene gör
valla 2 saat çöp oldu bekle bekle bekle bu 50 dk bekleme olayı öldürüyor olayı bide kırdıktan sonra oyunları nasıl oynayacaz atıp herhangi bir oyuna girdiğimizde otomatik youtubeyi kapatıyor diye biliyorum kapatırsa crash vericek direkt.

furkancetinkol

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
122
29
28
valla 2 saat çöp oldu bekle bekle bekle bu 50 dk bekleme olayı öldürüyor olayı bide kırdıktan sonra oyunları nasıl oynayacaz atıp herhangi bir oyuna girdiğimizde otomatik youtubeyi kapatıyor diye biliyorum kapatırsa crash vericek direkt.
sen önce bir kır cihazı, bende crash felan vermiyor sende de vermez

furkancetinkol

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
122
29
28
Bakalım hocam kstuff lite ile deneyeceğim şimdi bi saat daha bekliyorum.
rehberde'de açıkça belirttikleri üzere zaten
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
kullanman lazım ben de onu kullanıyorum ve kernel panic'siz şekilde kırıyor oyunlarımı da oynatıyor

Noxeble

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2009
29
4
3
rehberde'de açıkça belirttikleri üzere zaten
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
kullanman lazım ben de onu kullanıyorum ve kernel panic'siz şekilde kırıyor oyunlarımı da oynatıyor
Rehberdekini kullandım zaten Kernel panic att kstuff attıktan sonra ekranda herhangi bir bildirim etkileşim oluyor mu atıldığını anlamak için.

furkancetinkol

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
122
29
28
Rehberdekini kullandım zaten Kernel panic att kstuff attıktan sonra ekranda herhangi bir bildirim etkileşim oluyor mu atıldığını anlamak için.
evet bildirim çıkıyor zaten, yukarıda belirttiğim gibi gönderdin dimi 50 dakika bitti jb oldu, dualsense'den ps tuşuna bastın ana menüdeyken kstuff'ı gönderdin dimi ?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

bu konsoldaki avatarımızı resmimizi ve ismimizi ayarlayabiliyor muyuz istediğimiz gibi offline makine'de, ps4'te oluyordu ps5'te bununla ilgili türkçe bir kaynak bulamadım?