PS5 HACK PS5 12.00 Jailbreak Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 12.00 Jailbreak Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 500 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 12.00 Jailbreak Yayımlandı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sezar061

skayn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2018
77
19
8
cd okuyucu aktif değilse bile 1 defaya mahsus yapılan p2jb sonrası bdj unpatch ile aktif edilebiliyor

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
364
80
28
Kapı açıldı artık.
2 saat lık süre bir süre sonra 1 saate
En sonunda 5 saniyeye iner

sezar061

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 16, 2014
62
6
8
JB yaptıktan sonra

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

buradan gezinenin bdjb unpatch elf dosyasını göndermen yeterli. Cd aktif olacak. Ondan sonra cd ile jb yapabilirsin.
dijital sürümde cd siz olmuyor mu şu an 50 dk lık bekleme süresini yapıyorum , bd olmadan oyun oynayamacakmıyım

MEHMETİKBAL

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 5, 2016
111
22
18
Rehberdeki uygulamayı birebir yaptım herşey ok kystuf kuruldu sadece etaheni kurmadım bu sebeple sadece ps4 oyunları çalıştırıyor etahen elf dosyası herşeyi denedim ama nafile yardımcı olabilecek birileri varmı

skayn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2018
77
19
8
dijital sürümde cd siz olmuyor mu şu an 50 dk lık bekleme süresini yapıyorum , bd olmadan oyun oynayamacakmıyım
Eğer slim ise ek parça olarak cd'li yapabilirsin. Fat dijital ise şu an tek çare bekleyerek jb. Dinlenme modunda kullanırsın yeni exploit çıkana kadar idare etmen gerekecek.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Rehberdeki uygulamayı birebir yaptım herşey ok kystuf kuruldu sadece etaheni kurmadım bu sebeple sadece ps4 oyunları çalıştırıyor etahen elf dosyası herşeyi denedim ama nafile yardımcı olabilecek birileri varmı
itemzflow veya shadowmountplus yükü ile ps5 yedeklemeyi calıstırabilirsin

Son düzenleme: