PS5 HACK PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,172 kez görüntülenmiş, 431 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın)
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hasan2741

rado

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 18, 2026
5
0
1
Merhaba eve gectim simdi elinde PS5 Surumu 12.70 kadar olan ve Star Wars yuklu olan arkadaslar artik oyunlarini oynamaya baslayabilir hayirli olsun.

Makinalariniz elle IP vererek yapin DNS 127.0.0.2 olarak kalsin tavsiyedir. Star Wars icin ilk P2JB SWRR butonu ortalama 2 saat sonra KSTUFF sonra SHADOW MOUNT tiklayin USB ana dizinine etaHEN sonra games klasoru acin oyun dosyanizi atin ve oynayin.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

NOT : STAR WARS ICIN LUACORE SAVE DOSYASI HAZIR OLMALI
Selam. Bunun anlamı ne? Yani ya takılı BD olacak yada oyun hali hazırda yüklü olacak. boş ps5 12.40 için şu anlık birşey yapamıyoruz?

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
306
116
43
Selam. Bunun anlamı ne? Yani ya takılı BD olacak yada oyun hali hazırda yüklü olacak. boş ps5 12.40 için şu anlık birşey yapamıyoruz?
CD takılı olsa dahi beklemeliyiz ve YouTube için
12.40 a kadar destek var anladığım ayrıca dijital olanlar starwars veya Japon oyunalri vars aonalrda 1270 e kadar kirabilri suanki çözüm bunlar üzerinden oluyor yakında gelişmeler olabilir YouTube p2jb icinde oyle söyledi ustamız

rado

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 18, 2026
5
0
1
CD takılı olsa dahi beklemeliyiz ve YouTube için
12.40 a kadar destek var anladığım ayrıca dijital olanlar starwars veya Japon oyunalri vars aonalrda 1270 e kadar kirabilri suanki çözüm bunlar üzerinden oluyor yakında gelişmeler olabilir YouTube p2jb icinde oyle söyledi ustamız
benim bugün aldığım ps5 pro yeni. üzerinde sistem özelliklerined 12.40.00009 lu birşey yazıyor. yani 12.40 demek. normal serial numarasından test ettiğimde normalinde 11.20 çıkıyordu ama anlamadım nasıl böyle olmuş.

o yüzden net anlamak için kendi adıma sormak istiyorum. Bu hacki yapmak için illa o oyun olmak zorunda mı? Çünkü ne Blu ray disk ne de psn store bağlantısı kuramıyorum yani oyunu indiremiyorum. hiç bir şekilde açık kapı yok sanırım? yanılıyor muyum?

Mpy12

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 17, 2025
24
1
3
benim bugün aldığım ps5 pro yeni. üzerinde sistem özelliklerined 12.40.00009 lu birşey yazıyor. yani 12.40 demek. normal serial numarasından test ettiğimde normalinde 11.20 çıkıyordu ama anlamadım nasıl böyle olmuş.

o yüzden net anlamak için kendi adıma sormak istiyorum. Bu hacki yapmak için illa o oyun olmak zorunda mı? Çünkü ne Blu ray disk ne de psn store bağlantısı kuramıyorum yani oyunu indiremiyorum. hiç bir şekilde açık kapı yok sanırım? yanılıyor muyum?
şimdilik yok. Ama yakında olacağı görşü hakim. Zaten şuanda 10.01 üzeri JBler stabil değil ve her defasında 2 saatlik bir uğraş gerektiriyor. Yani bekleyeceğiz. Ben böyle anladım.

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
306
116
43

Şöyle bişi p2jb çıkarsa olur ielrde ama onun dışında cdli lazım yada starwars oyunu lazım
byercanx en iyisini bilir onada aormak alzim

rado

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 18, 2026
5
0
1
şimdilik yok. Ama yakında olacağı görşü hakim. Zaten şuanda 10.01 üzeri JBler stabil değil ve her defasında 2 saatlik bir uğraş gerektiriyor. Yani bekleyeceğiz. Ben böyle anladım.
yani oyunu diskli veya disksiz kuramıyorsun 12.40 olmanın mantığı yok? gelen etahen vs hepsi bu oyun üzerinden kırılan versiyonlarından olabilecek? bilemiyorum. 10 gün daha bekliycem. eğer çıkmazsa geri göndericem. Belki 90 euro fazla verir FC26 Bundle olan versiyonunu alırım.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bişi p2jb çıkarsa olur ielrde ama onun dışında cdli lazım yada starwars oyunu lazım
byercanx en iyisini bilir onada aormak alzim
internette baktım. twitter da herkes yazıyor birşeyler ama çoğu yabancı ne yazdığını bilmiyor. o yüzden tam emin olmak için sormak istedim. eğer oyun bir şekilde yüklü değilse bir işe yaramayacak. dump yapmanın tek yolu o oyun gibi duruyor. diğer exploitleri kapatmışlar. gerçi Gezal mı neydi o hacker sanırım 13.20 için bir exploit yazmış, ama paylaşmayacağını söylemiş.

Ama ben şunu anlayamıyorum. bir çok kişide bu oyun kurulu mu bekliyordu? herkes oyun üzerinden dumpladığı konsolunu gösteriyor. web exploit üzerinden umarım birşey çıkarabilirler. 10 gün içinde çıkmazsa geri göndericem.

cevaplarınız için teşekürler.