PS5 HACK PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,295 kez görüntülenmiş, 293 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın)
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan murattavasli

ZeuSs

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2019
205
104
43
Geliştirici gezine az önce tavırlı bir şekilde 12.70’de kal, eğer bir … gibi davranmayı bırakırsan belki biraz şeker alırsın 🤭 yazmış. Aslında bir uyarı diyebilirim bir şeyler yayınlayacak.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

GÜNCEL

NOT : DÜŞÜK SÜRÜMDEKİLER OLDUĞU YERDE KALSIN FW 12.00 ŞİMDİLİK ALTIN FW POOPSPLOİT + Y2JB

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ÖNEMLİ NOT : Arkadaşlar bizim ülkemizde bu Exploit olan oyunları temin etmek zor kimse düşük sürümde olan yazılımını 12.70 FW güncellemesin. Hali hazırda 10.20 - 10.60 gibi daha düşük FW'ler kesinlikle güncellemesin onlar Poopsploit kullanarak hızlı JByapabilecekler, konsolları 12.00 FW olan ve altı kişiler çok şanslı, 12.00 FW ve altı Poopsploit'i artık Star Wars ihtiyacı olmadan Y2JB kullanıcaklar. 12.00 FWüstü olanlar 12.01 - 12.40 arası bizim için güvenli alan. Y2JB ve Netflix için, olurda elinizdeki Digital Star Wars, Arcade Sprits varsa yine 12.70 FWgüncellemeyin olurda bir database hatası alır konsolu sıfırlamak zorunda kalırsınız Dijital oyunlarınız gider üzülürsünüz Y2JB imkanınızda gider.

GÜNCELLEME : FW 13.20 JB çıktı 💩 Star Wars gerekli, BD unpatch için. Şimdilik sadece BDJB.

Merhabalar benim sürüm 13.20 beklemeye değer mi yoksa güncellemeleri yaparak devamı edeyim? Teşekkürler.

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
278
106
43
Merhabalar benim sürüm 13.20 beklemeye değer mi yoksa güncellemeleri yaparak devamı edeyim? Teşekkürler.
Slm herturlu değer eğer kesin oynayacaksaniz kırık olarak bekleyiniz belki çok erken belkide 1 yıl gibi sürer tahminimce ama kuracak olan herturlu beklesin yazılan oyunlardan en iyisi starwars o olsun yinede

Sirinbaba33

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 25, 2019
146
26
28
11.40 disk eşleştirilmiş kırıkmamış pro var. Usb ile 12 00 a güncellersem içinde yüklü oyunları ve disk sürücü eşleştirmesini kaybeder miyim. Ayrıca birinin lua oyunuyla bdjb yamasını kaldırma videosu çekmesini bekliyorum. Lua oyun diskim var. Bir klavuz yayınlanırsa jailbreak işlemlerine başlayacağım.

murattavasli

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2026
14
2
3
Güncellemeyi asla tavsiye etmem. Şimdi avantajlı görünmese de eski yazılımlara sonradan sürprizler çıkabiliyor. Mesela yakında 6.51'e kadar Linux yöntemi ve ps5 fpkg geleceği ilan edildi. Nasıl olsa 10.01'de jailbreak var diye güncelleyenler kendilerini yaktılar. Çok mecbur kalmadıkça güncellemeyin.

Lua oyun diskini nasıl temin ettiğinizi de sorabilir miyim? Gümrük yasaklarından önce mi aldınız veya yurtdışından falan mı?

Sirinbaba33

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 25, 2019
146
26
28
Çok önceden alıp koymuştum. 12.00 a güncelleme istememin sebebi; backport ile uğraşmak istememem. 7.61 fat kasam var. Onu güncellemeyeceğim. Pro da son sürüm jb olsun istiyorum.

murattavasli

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2026
14
2
3
Tamamen size kalmış. Beklemek bir kumar. Belki çok yakın zamanda jb yayınlanır hemen yararlanırsınız belki de yıllar geçer ama çıkmaz boşuna beklemiş olursunuz.
Şimdi 2024'ten beri bekleyip hala jailbreak yapamayanlar da var, birkaç hafta önce güncellemeleri kapatıp yakında jb yapabilecek olanlar da var.

Şu anda 13.20 için bilinen ama saklanan bir jb yöntemi var. Tamamen adamın keyfine kalmış artık paylaşır mı, ne zaman paylaşır, başkası da bulur o başkası mı paylaşır bilemeyiz.

murattavasli

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2026
14
2
3
blueray sürücüsü etkinleştirmenin bir yolu varmı acaba
Son sürüme güncellemek dışında yok malesef.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Çok önceden alıp koymuştum. 12.00 a güncelleme istememin sebebi; backport ile uğraşmak istememem. 7.61 fat kasam var. Onu güncellemeyeceğim. Pro da son sürüm jb olsun istiyorum.
12.00 da olsa her halükarda backport yapacaksınız zaten. 11.40 ile 12.00 arasında çok oyun farkı olmaz. Lua için de Modded Warfare akşama rehberi yükler diye tahmin ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:

arifack

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 18, 2019
757
398
63
Güncellemeyi asla tavsiye etmem. Şimdi avantajlı görünmese de eski yazılımlara sonradan sürprizler çıkabiliyor. Mesela yakında 6.51'e kadar Linux yöntemi ve ps5 fpkg geleceği ilan edildi. Nasıl olsa 10.01'de jailbreak var diye güncelleyenler kendilerini yaktılar. Çok mecbur kalmadıkça güncellemeyin.

Lua oyun diskini nasıl temin ettiğinizi de sorabilir miyim? Gümrük yasaklarından önce mi aldınız veya yurtdışından falan mı?
benim 9.20 idi yazılım 10.01 yaptım biz kötümü yaptık şimdi acaba

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
278
106
43

Lua oyun diskini nasıl temin ettiğinizi de sorabilir miyim? Gümrük yasaklarından önce mi ald ınız veya yurtdışından falan mı?

Soyl bir durum sadece oyun oynayacak ve Linux ile ilgilenmeyen için güncelleme daha iyi

Ayrıca bir tavaiye ps5 pro için 13