PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,567 kez görüntülenmiş, 542 yorum ve 66 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ozankardes

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
282
59
28
ıslem nasıl oluyor ben bı suru pkg ındırmıstım hepsını sıldım. yanlıs anlamıyorsam pkg oyunlarını bı yontemle rardan cıkarır gıbı acık halıyle ps5e mı yolluyorsunuz. eger oyleyse hangı program vs kullanılıyor adım adım anlatma ımkanınız var mı?
Pkg desteği için suanlik 11.60 a kadar destek var ilerde 13.60 çıkacak ama nezaman belli değil siteden direk exfat olarak indir oyunlar yad aklasor olrak indir backport gerekliyse yap ezfata çevir PS ye kopyala unlock pkg vars akü oyun acilie

Psx63

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2012
370
80
28
41
usb ye atıp ps5 sisteminden kurabileceğim bir yolu yok mu acaba ?
Bunları pkg olarak kullanmadım hiç
Payload a gir türkçe zaten USB okuma aktif et görürsün zaten USB ana dizinine attığın dosyaları onları cihaza kopyala orda kalıyor zaten
YouTube izleyin

fatrix-88

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 12, 2023
32
9
8
merhaba bende 13.60 tayım bu surum ıcın hangı tur oyunları ındırmek gerekıyor pkg yuklenmıyor hata verıyor. bı turlu hangı oyunu ındırıp kuracagımız cozemedım forumda bu konuyla ılgılı detaylı bı acıklamada yok. bır suru pkg uzantılı oyun ındırdım hıcbırı kurulmadı sıldım bende, 4 gundur pc evde acık oyun ındırmeye calısıyorum. forumda
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
,klasor oyun,exfat,LZ4 bı suru format var .13.60 takı arkadaslar bunlardan hangısı calısıyor cıhazda ona gore ındıreyım.
Arkadaşımızın da dediği gibi buradan klasör formatlı oyunları indiriyorum. ExFAT çok fazla boyut kaplıyor cihazda. FPKG oyunları henüz 13.60 da açamıyoruz benim de anladığım kadarıyla. Sırf bundan emin olabilmek için 2-3 gb lık mesela little nightmare oyununu fpkg olarak cihaza yükleyeceğim bugün. Zaman içinde kontrol edip açıp açmadığını anlayacağım. Ancak şu da var, klasör formatlı oyunlarda yamayı yapmak çok çok basit pc de. Ha fpkg ha klasör olmuş ne farkı var bilmiyorum ama sanki benim için hiçbir önemi yokmuş gibi geliyor :D

sparhawk3

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 12, 2011
99
6
8
46
Herkese merhaba;
13.60 versiyonda Bf pilot ile harici ssd deki klasörü dahiliye atmaya çalıştığımda shadowmount açık olduğu için atamıyor, kerner panic olabilir hatası çıkıyor. dahiliye atmanın başka yolu var mı ya da bunu düzeltmenin

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
196
28
28
51
Arkadaşımızın da dediği gibi buradan klasör formatlı oyunları indiriyorum. ExFAT çok fazla boyut kaplıyor cihazda. FPKG oyunları henüz 13.60 da açamıyoruz benim de anladığım kadarıyla. Sırf bundan emin olabilmek için 2-3 gb lık mesela little nightmare oyununu fpkg olarak cihaza yükleyeceğim bugün. Zaman içinde kontrol edip açıp açmadığını anlayacağım. Ancak şu da var, klasör formatlı oyunlarda yamayı yapmak çok çok basit pc de. Ha fpkg ha klasör olmuş ne farkı var bilmiyorum ama sanki benim için hiçbir önemi yokmuş gibi geliyor :D
ps4 zamanında sadece pkg vardı yanlıs hatırlamıyorsam kurulumu vs basıttı ps5 te durum bıraz daha karısı. dahılı ve harıcı arasında transferde de mı sıkıntı cıkarıyor onu hıc denemedım. aslında denedıkce ogrenecez.

fatrix-88

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 12, 2023
32
9
8
ps4 zamanında sadece pkg vardı yanlıs hatırlamıyorsam kurulumu vs basıttı ps5 te durum bıraz daha karısı. dahılı ve harıcı arasında transferde de mı sıkıntı cıkarıyor onu hıc denemedım. aslında denedıkce ogrenecez.
Bir pc varsa aslında Ps5upload ile oyunu atmak acayip basit. Usb ye at, cihaza tak, kurmasını bekle vb derdin yok.

dengeli14

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 30, 2026
51
7
8
Herkese merhaba;
13.60 versiyonda Bf pilot ile harici ssd deki klasörü dahiliye atmaya çalıştığımda shadowmount açık olduğu için atamıyor, kerner panic olabilir hatası çıkıyor. dahiliye atmanın başka yolu var mı ya da bunu düzeltmenin
evet de atmaya devam etsin sorun olmaz atınca ps5 kapatıp aç oyna sıkıntı olmuyo :)