hollow knight silksong-app klasörünü homebrewe atınca çalışmıyordu exfata çevirdim o şekilde attım çalıştı aynı şeyi witcher 3de yaptım yine aynı klasöre attım oyunu görmedi bile sorun nedir sizce ?
Fc27 nin exfat halini yüklemişler dileyenler kontrol edebilir. Ben henüz fc27 denemedim ama dün exfat uzantılı hades 2 indirip dahiliye attım sıkıntısız açıldı. Umarım bir an önce fpkg gelirde dosya boyutları küçülür
Pc nin ve ps5 in modeme bağlantı türüne ve modemin portlarının desteklediği hıza göre değişir. İnternet hızımızın bir etkisi olduğunu sanmıyorum, alakası yoktur bence. Benim portlar gigabit olduğu için 100 gb bir oyunu 15-18 dk içinde cihazda kurmuş oluyor. Kablo yerine wifi ile denemedim.
Pc nin ve ps5 in modeme bağlantı türüne ve modemin portlarının desteklediği hıza göre değişir. İnternet hızımızın bir etkisi olduğunu sanmıyorum, alakası yoktur bence. Benim portlar gigabit olduğu için 100 gb bir oyunu 15-18 dk içinde cihazda kurmuş oluyor. Kablo yerine wifi ile denemedim.
jb...payload...shadowmount...kstuff vs....diye diye uzuyor cidden cok anlamayan biri icinden ckamaz zaten 1tb hafiza tamamen sacmalik en az 4tb olacak ki is görsün.Bu konsola ps4 gibi hen yapip direk tek dosya oyun dlc sistemi gelir ama yakin zamanda gelmez diye düşünüyorum karisik degil az cok ilgili biri yapar ama cidden cok uğraştırıcı.
Hocam bende ps5upload kurdum pc ye ama lan kablosunu ps5 e takınca görmüyor. Sadece wifide bağlanıyor birbirlerine. Extra bir ayar mı yapmam gerekiyor?
Hocam bende ps5upload kurdum pc ye ama lan kablosunu ps5 e takınca görmüyor. Sadece wifide bağlanıyor birbirlerine. Extra bir ayar mı yapmam gerekiyor?
Ip adresi değişiyordur kablo takınca. Ondan dolayı görmüyor olabilir. Bir de ben payload manager kurunca ps5upload ile bağlantı kuramıyorum. O nedenle 45.56 ile başlayan dns ile sadece jailbreak yapıp ps5upload üzerinden yükler kısmından kstuf be shadow gönderiyorum. Yükle değil bak, yükler kısmından. Galiba payload manager ilgili portu kullanıyor ve ps5upload da aynı port üzerinden bağlanmaya çalışınca bağlantı kuramıyor. Port da değişemedim ayarlarında, bulamadım. Böyle çözüm ürettim ben de. Zaten yüklemek istediğim ne varsa herşey ps5upload un yükler kısmında mevcut.