PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,883 kez görüntülenmiş, 357 yorum ve 64 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ylmzcn088

Arcaozen

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2020
27
4
3
Peki bu kurduğumuz oyunları m2 ssd'e direkt ps5'in kendi taşıma kısmından taşırsak sorun olur mu?

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
310
87
28
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

aynı problem bende de var üstadlar l2 yap yazdı onuda denedim fayda etmedi
Bağlantı ayarlarından dns 160.250.133.190 yap, kaydet ve internet açık olsun. Sistem ayarlarından güncellemelerin kapalı olduğunu kontrol et. Bağlantı durumunda internet bağlı ama psn başarısız görünsün. Kılavuza gir GO NOW tıkla gelsin. Olmazsa yeniden başlat bi daha dene.

jailbreak yaptıktan sonra payload manager içinde Webkit Autoloader v0.5.1 var onu yükle. dns 127.0.0.1 yap. cihazı yeniden başlat ve medya kısmındaki Webkit Autoloader uygulamasını çalıştır. Daha stabil geldi bana.

tuna1993

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2008
173
55
28
güncellemeler kapalı mı kontrol edin ve olmazsa telefon internetinden deneyin. cihaz açıldığında 2dk bekleyin cihaz kendine gelsin acele etmeden yapın işlemi. olmadığında yeniden başlatarak deneyin.

backpork yükleyin payload manager ile.
Backport u paylaşır mısın

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
310
87
28
Peki bu kurduğumuz oyunları m2 ssd'e direkt ps5'in kendi taşıma kısmından taşırsak sorun olur mu?
oyunların uzantıları ve nereye atılacağı konusu karışık. bazı oyunlar dahili harddiske olurken bazıları harici harddiske oluyor. araştırman lazım onu forumda. yani her oyunun kendine özel bir durumu var.

Backport u paylaşır mısın
Payload Manager uygulamasının içinde mevcut. Tuna hocamın ilk sayfadaki videosunu izlerseniz orada yüklemeyi gösteriyor.

tuna1993

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2008
173
55
28
oyunların uzantıları ve nereye atılacağı konusu karışık. bazı oyunlar dahili harddiske olurken bazıları harici harddiske oluyor. araştırman lazım onu forumda. yani her oyunun kendine özel bir durumu var.

Payload Manager uygulamasının içinde mevcut. Tuna hocamın ilk sayfadaki videosunu izlerseniz orada yüklemeyi gösteriyor.
Yükledim onu yaptı gözükiyor resim çektim ama boyut büyük diye yükleyemiyor buraya . Kstuff duraklatılmadan önce çöktü diyor . Sorunun nedeni kstuff değil diyor . Alttada Backport bildirimi var oyuna backport uygulandı diyor .

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
231
88
28
42
Yükledim onu yaptı gözükiyor resim çektim ama boyut büyük diye yükleyemiyor buraya . Kstuff duraklatılmadan önce çöktü diyor . Sorunun nedeni kstuff değil diyor . Alttada Backport bildirimi var oyuna backport uygulandı diyor .
Kstuff çöktü ya da suçlu değil hatası genelde oyun kaynaklı oluyor. İndirirken rardan çıkartırken ya da kopyalarken bir sorun olmuş olabilir.

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
50
2
8
42
Şuan nedense jailbreak yapmıyor. Sürekli retry hatası veriyor bağlantı olmasına rağmen.
retry yapmayınca da kernel kısmında sayfa yanıt vermiyor diyor.

tuna1993

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2008
173
55
28
Kstuff çöktü ya da suçlu değil hatası genelde oyun kaynaklı oluyor. İndirirken rardan çıkartırken ya da kopyalarken bir sorun olmuş olabilir.
Hayır indirirken yada rardan çıkarırken bi sorun olmadı 80.90 gb sorunsuz bi şekilde rardan çıkardım cihaza yükledim başka bi sorun var gibi