Bağlantı ayarlarından dns 160.250.133.190 yap, kaydet ve internet açık olsun. Sistem ayarlarından güncellemelerin kapalı olduğunu kontrol et. Bağlantı durumunda internet bağlı ama psn başarısız görünsün. Kılavuza gir GO NOW tıkla gelsin. Olmazsa yeniden başlat bi daha dene.
jailbreak yaptıktan sonra payload manager içinde Webkit Autoloader v0.5.1 var onu yükle. dns 127.0.0.1 yap. cihazı yeniden başlat ve medya kısmındaki Webkit Autoloader uygulamasını çalıştır. Daha stabil geldi bana.
güncellemeler kapalı mı kontrol edin ve olmazsa telefon internetinden deneyin. cihaz açıldığında 2dk bekleyin cihaz kendine gelsin acele etmeden yapın işlemi. olmadığında yeniden başlatarak deneyin.
oyunların uzantıları ve nereye atılacağı konusu karışık. bazı oyunlar dahili harddiske olurken bazıları harici harddiske oluyor. araştırman lazım onu forumda. yani her oyunun kendine özel bir durumu var.
oyunların uzantıları ve nereye atılacağı konusu karışık. bazı oyunlar dahili harddiske olurken bazıları harici harddiske oluyor. araştırman lazım onu forumda. yani her oyunun kendine özel bir durumu var.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Payload Manager uygulamasının içinde mevcut. Tuna hocamın ilk sayfadaki videosunu izlerseniz orada yüklemeyi gösteriyor.
Yükledim onu yaptı gözükiyor resim çektim ama boyut büyük diye yükleyemiyor buraya . Kstuff duraklatılmadan önce çöktü diyor . Sorunun nedeni kstuff değil diyor . Alttada Backport bildirimi var oyuna backport uygulandı diyor .
Yükledim onu yaptı gözükiyor resim çektim ama boyut büyük diye yükleyemiyor buraya . Kstuff duraklatılmadan önce çöktü diyor . Sorunun nedeni kstuff değil diyor . Alttada Backport bildirimi var oyuna backport uygulandı diyor .
Şuan nedense jailbreak yapmıyor. Sürekli retry hatası veriyor bağlantı olmasına rağmen.
retry yapmayınca da kernel kısmında sayfa yanıt vermiyor diyor.