PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,179 kez görüntülenmiş, 379 yorum ve 64 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Noxeble

darksmoke86

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 3, 2026
40
14
8
Arkadaşlar dns yi 45.56.67.85 yapın girin direk kırıyor ve payloadların hepsini rahatça yükleyebileceğiniz ayrı bir bölüm de var hiçbir şeyle uğraşmanıza gerek kalmıyor benden söylemesi ben az önce yine yaptım sorunsuz çalışıyor
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

şimdi denedim. bu uygulama çok hoşmuş. tavsiye ederim. kstuff lite, shadowmountplus, ftpsrv, nanodns, websrv, elfldr yüklemesini yaparak eşleştirme yapabilirsiniz.

neyi bekliyorsun :)

forumda anlatıldı hiç sayfaları gezmiyorsunuz valla :)

007 12.20 için kurdum backport 4.xx olarak yazıyor zaten.
Hocam benimle paylaşır mısın bizim cahillimizden sanıyorum gerçekten hiç bilmiyorum ilk defa girdiğimiz konular ps4 zamanında direk exfatli usb ye atıp çalıştırıyordum. Burada çok dosya formatı var hangisi uygun hangisi sorunsuz tüm oyunları çalıştırır bu 13.60 a kadar inan bilemiyorum rehber varsa uygulamalı gerçekten makbule geçer fakat şöyle bir sorun da var ben baktım exe. Formatlı ara programlar vardı ben mac kullanıyorum o ben de olmuyor mesela. Alternatif varsa seve seve can feda 🙏❤

nagatomo ne dedi tomo

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 1, 2026
16
0
1
güncellemeler kapalı mı kontrol edin ve olmazsa telefon internetinden deneyin. cihaz açıldığında 2dk bekleyin cihaz kendine gelsin acele etmeden yapın işlemi. olmadığında yeniden başlatarak deneyin.

backpork yükleyin payload manager ile.
Hocam bende o ayar hep kapalıydı ve zaten makineye sürekli vakit tanıyorum. Burada, youtube'da twitter'da her karşıma çıkan dns'i denedim. Hepsinde Kernel checking alo groups kısmında takılıyor. Cihaz kitlenmekten bozulacak diye korkuyorum artık.

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
50
2
8
42
Bağlantı ayarlarından dns 160.250.133.190 yap, kaydet ve internet açık olsun. Sistem ayarlarından güncellemelerin kapalı olduğunu kontrol et. Bağlantı durumunda internet bağlı ama psn başarısız görünsün. Kılavuza gir GO NOW tıkla gelsin. Olmazsa yeniden başlat bi daha dene.

jailbreak yaptıktan sonra payload manager içinde Webkit Autoloader v0.5.1 var onu yükle. dns 127.0.0.1 yap. cihazı yeniden başlat ve medya kısmındaki Webkit Autoloader uygulamasını çalıştır. Daha stabil geldi bana.
İlk deneme de dondu 2. De çalıştı. Teşekkürler

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
50
2
8
42
Payload içinde cheatrunnera güncelleme geldi ve şimdi ekranda göründü ve iyi gibi. Hile yapabileceğim bir oyun bulmam lazım önce 😁

ylmzcn088

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 21, 2026
16
0
1
Evet arkadaşlar, 13.60 sürümünde flash bellek üzerinden açılan 007 first light oyunu dahilide data/homebrew klasörünün içine attıktan sonra çalışmamaya başladı. Yani bu oyun sadece harici disk üzerinden mi oynanıyor demek oluyor?

tuna1993

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2008
175
55
28
Evet arkadaşlar, 13.60 sürümünde flash bellek üzerinden açılan 007 first light oyunu dahilide data/homebrew klasörünün içine attıktan sonra çalışmamaya başladı. Yani bu oyun sadece harici disk üzerinden mi oynanıyor demek oluyor?
Flash belleğe klasörlü olarak mı attın

tuna1993

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2008
175
55
28
Flash belleğin ana dizinine homebrew adında klasör oluşturdum ve homebrew klasörünün içine PP ile başlayan oyun klasörünü kopyaladım. Flash belleği cihaza takınca shadowmount direk oyunu yükledi
Bu şekilde çalıştı ama cihazın kendi hafızasına atınca açılmadı hata verdi doğru mu