PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,663 kez görüntülenmiş, 542 yorum ve 66 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ozankardes

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
282
59
28
Fc27 nin exfat halini yüklemişler dileyenler kontrol edebilir. Ben henüz fc27 denemedim ama dün exfat uzantılı hades 2 indirip dahiliye attım sıkıntısız açıldı. Umarım bir an önce fpkg gelirde dosya boyutları küçülür
Bend denedim exfat yapmaadan önce backport yaptım sonra exfat çevirdim hddyi konsola bağladım oyunu gördü unlock pkg yükledim çalıştı bende

En mantıklısı erkenden ffpkg desteğinin gelmedi ve sadece o formatla ugrasilirsa çok güzel olacaktir

Arcaozen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2020
52
6
8
Bend denedim exfat yapmaadan önce backport yaptım sonra exfat çevirdim hddyi konsola bağladım oyunu gördü unlock pkg yükledim çalıştı bende

En mantıklısı erkenden ffpkg desteğinin gelmedi ve sadece o formatla ugrasilirsa çok güzel olacaktir
Bende harici olarak takabileceğim bir hdd yok ancak ps5 de m2 ssd takılı oyunları ağ üzerinden m2 ssd'e atarsam acaba çalışır mı mantıken m2 de harici

aykutersoy

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 16, 2021
56
1
8
arkadaşlar benim kolsol 10.30 versiyon. bu jailbreak yaptım fakat pkg olarak kurduğum 2 oyun biri james bonddu açılmadı kilitleniyor. başka mı jailbreak yapmak lazım ?