PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,567 kez görüntülenmiş, 542 yorum ve 66 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ozankardes

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
324
92
28
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Macedo yine yapmış şovunu. YouTube uygulamasina entegre etmek için uygulama hazırlamış. Sürekli kitlenen benim Pro da uygulama her seferinde sorunsuz kırıyor.

Gereklilikler:
  • Prosperomanager ile kullandiginiz profili active ve fakesign yapmanız lazım.
  • Once bir yontemle kırıp, payloadmanagerden elfdlr + FTP + shadowmount kstuff prosperomanager aktif edilmeli.
  • Sonra PC yada Android uygulamasından YouTube yüklenip kodlanacak.
Yeniden baslatinca hicbirseye gerek kalmiyor YouTube açılıp kırılıyor.

Anlatım videosu da yapmışlar.

Offline mı bu

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
85
5
8
42
FC 27 exFat olarak dahiliye attım sonra debug settings den FcUnlock.pkg'yi yükledim ve harici belleğimi çıkardım cihazdan. Sonuç olarak Fc 27 exFat formatında dahili hafızada çalışır durumda.
Debug settings de pkg görmüyor. Acaba pkg dosyasını bir yere mi kopyalamak lazım. Bir de bu sitedeki fc27yi indirince 3 klasör ortaya çıktı. 3ünü bir den mi exfat yapmak lazım yoksa sadece ana oyun klasörünü mü ?

ylmzcn088

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 21, 2026
27
6
3
Debug settings de pkg görmüyor. Acaba pkg dosyasını bir yere mi kopyalamak lazım. Bir de bu sitedeki fc27yi indirince 3 klasör ortaya çıktı. 3ünü bir den mi exfat yapmak lazım yoksa sadece ana oyun klasörünü mü ?
Hocam ben oyunu klasörlü şekilde değil de direk exFat formatında indirdim, exfat ve unlock pkg dosyasını harici diskime attım. Sonra harici diski playstationa bağlayıp exfat formatlı oyunu dahili hafızaya taşıdım. En son olarak debug settingsden unlock pkg'yi kurdum cihaza ve sorunsuz bir şekilde açıldı oyun.

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
85
5
8
42
Hocam ben oyunu klasörlü şekilde değil de direk exFat formatında indirdim, exfat ve unlock pkg dosyasını harici diskime attım. Sonra harici diski playstationa bağlayıp exfat formatlı oyunu dahili hafızaya taşıdım. En son olarak debug settingsden unlock pkg'yi kurdum cihaza ve sorunsuz bir şekilde açıldı oyun.
teşekkürler. nereden indirdiniz?

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
239
97
28
42
Pkgleri ana dizine kopyala, dosya içindeyse görmez.

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
196
28
28
51
Bir pc varsa aslında Ps5upload ile oyunu atmak acayip basit. Usb ye at, cihaza tak, kurmasını bekle vb derdin yok.
Rar dan cikarma islemini yapip oyle yolluyorsunuz degil mi? Direk rar olarak yollasak ps5upload kendi kurulum yapar mi
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Spectrium libary diye uygulama kurdum psn magazasi gibi birkac oyun indirmeye basladim bakalim nasıl sonuç verecek. Forza resident evil vs. Tek handikap ps5 surekli acik kalmak zorundda dinlenme modunda calissaydi harika olurdu. Dedigim gibi bakalim oyunlari indiriyorum çalışırsa iyi pcye ihtiyac yok

fatrix-88

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 12, 2023
32
9
8
Rar dan cikarma islemini yapip oyle yolluyorsunuz degil mi? Direk rar olarak yollasak ps5upload kendi kurulum yapar mi

Spectrium libary diye uygulama kurdum psn magazasi gibi birkac oyun indirmeye basladim bakalim nasıl sonuç verecek. Forza resident evil vs. Tek handikap ps5 surekli acik kalmak zorundda dinlenme modunda calissaydi harika olurdu. Dedigim gibi bakalim oyunlari indiriyorum çalışırsa iyi pcye ihtiyac yok
Evet tabii rar dan çıkması lazım.

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
85
5
8
42

Psndeki gibi indiği gibi oynanıyor mu acaba? Yoksa pkg mi indiriyor ? 13.60 da pkg çalışmadığı için merak ettim