PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 29,136 kez görüntülenmiş, 711 yorum ve 72 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arcaozen

varooll

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
265
30
28
44
yolverine oyununu çalıştırdım hata alanlar yanlış yerden indiriyor soyleyim oyunu superpsx den indirince çalıştı klasör formatlı olarak hatta türkçe bile yaptım şu an formatını ffpsfc yapıyorum birde böyle deneyip atacam bakalım çalışacakmı

murat977

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 4, 2009
15
2
3
48
Exfata çevirmek yerşne dlpsgames de doğrudan exfat sürümünü indirmek mümkün. Çoğu oyunda mevcut.
İndirmiş bulundum eldekini denicem mecburen ama hazır daha iyidir teşekkürler.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Selam. Hiç süreye bakmadım. Yarım saat sürmedi yalnız. Tabi boyuta göre değişir. Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz

Mümkün tabiki hatta süre olarak daha mantıklı
Evdeki farklıydı akşam bunu deneyeceğim
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

varooll

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
265
30
28
44
dostlar bu exfat veya ffpfsc oyunlarınıda dahili ye atsam çalışmazmı ille harici demi olacak

yolverine oyunu sadece dosya formatında çalıştırabildim ffpfsc olarak çalışlmadı

Son düzenleme:

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
229
38
28
51
Oyunlari dahiliye yukledim dahili ssd doldu, ps5 harici SSD takılı oyunlari oraya nasil tasirim. Nirmal setting kisminda dahiliden hariciye tasininca sikinti cikarir diye korkuyorum. Yontemi nedir bilen deneyen var mi

emrecn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 6, 2012
97
10
8
38
yolverine oyununu çalıştırdım hata alanlar yanlış yerden indiriyor soyleyim oyunu superpsx den indirince çalıştı klasör formatlı olarak hatta türkçe bile yaptım şu an formatını ffpsfc yapıyorum birde böyle deneyip atacam bakalım çalışacakmı
Başkan hangi surum? Valla İstanbul içi yapabilecek biri varmi gelirim yanına yaparım beceremedim bir türlü

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
359
77
28
Slm bende ffpfc olarak çalışıyor tr yama ile sorusnuz dec klasordekileri ppsa klasörü atınız backport yapiniz oyuna sonra ffpfc programı iel sıkıştırınız tamamdır

varooll

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
265
30
28
44
Başkan hangi surum? Valla İstanbul içi yapabilecek biri varmi gelirim yanına yaparım beceremedim bir türlü
13.60 sürümüm

Slm bende ffpfc olarak çalışıyor tr yama ile sorusnuz dec klasordekileri ppsa klasörü atınız backport yapiniz oyuna sonra ffpfc programı iel sıkıştırınız tamamdır
reisim biraz daha açarmısın olayı elimde şu an dosya klasoru var bakcportu indirip attıktan sonra mı ffpfc yapayım

o dediğin dec klasorlerdeki ppsa klasörü nerde

Son düzenleme:

tyfn9k

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 31, 2024
76
23
8
Selamlar,
Kapalı kutu 9.00 -9.60 arası sürüm olan PS5'im var. 3-4 ay daha oynayamayacağım için şuan kırma işlemini yapmadım. eski sistem de mi kırmak daha avantajlı bu şekilde offline DNS ile mi kırmak? tamamen aynı işlem mi bunlar hangisi daha stabil? acelem olmadığı için biraz daha bekleyeyim mi sizce? Sürüm yükseltmeme de gerek yok sanırım değil mi?