PS5 HACK PS5 4.51 Version Kırma Rehberi Video

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 4.51 Version Kırma Rehberi Video başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,564 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 4.51 Version Kırma Rehberi Video
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan vdtycl4

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
223
43
Teşekkürler hocam inşaallah öyle çıkar yoksa satacağım mecburen

vdtycl4

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 5, 2023
30
16
8
Teşekkürler hocam inşaallah öyle çıkar yoksa satacağım mecburen
Gelecek olan konsolu internet sitesinden sipariş verdiyseniz 14 gün içinde iade etme hakkınız var kutusunu flan yırtmayın temiz itinalı bir şekilde cihazı kurup tv ye bağlayın ola ki yazılımı 7,61 den yüksek çıktı konsolu fabrika ayarlarına getirip paketledikten sonra iade edersiniz.

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
223
43
Yurt dışı ürünü şahıstan alacağım ilk kurulumu yapıp sisteme bakacağım olmazsa ben kendim satacağım

vdtycl4

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 5, 2023
30
16
8
Yurt dışı ürünü şahıstan alacağım ilk kurulumu yapıp sisteme bakacağım olmazsa ben kendim satacağım
Yalnız ilk kurulumu yaparken wifi ye bağlamayın çünkü wifi ye konsolu ilk açtığınızda bağlarsanız otomatik güncelleme yapar wifi ye konsolu kurup otomatik güncellemeleri kapattıktan sonra bağlanın

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
223
43
Biliyorum hocam wifi hiç aktif etmeyeceğim güncellemeler kapalı olana kadar
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca aldığım kişi hiç actirmadim yurt dışından getirirken dedi açılması olması tam olarak güncelleme yüksek ise olabilirmi açılmış olması

vdtycl4

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 5, 2023
30
16
8
Biliyorum hocam wifi hiç aktif etmeyeceğim güncellemeler kapalı olana kadar

Ayrıca aldığım kişi hiç actirmadim yurt dışından getirirken dedi açılması olması tam olarak güncelleme yüksek ise olabilirmi açılmış olması
Valla sıfır kutu etiketi açılmamış paket ise 7.61 den daha yüksek olmaz diye tahmin ediyorum

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
223
43
Yok açılmamış diyor

Teşekkürler hocam alıp bakacağım işte kısmet isi

Yalnız ilk kurulumu yaparken wifi ye bağlamayın çünkü wifi ye konsolu ilk açtığınızda bağlarsanız otomatik güncelleme yapar wifi ye konsolu kurup otomatik güncellemeleri kapattıktan sonra bağlanın
Şöyle birşey de var var benim alacağım japon m sürümü 2000 cfi diye geçen sorun oluyormu avruma olması sartmi acaba

Son düzenleme:

vdtycl4

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 5, 2023
30
16
8
Yok açılmamış diyor

Teşekkürler hocam alıp bakacağım işte kısmet isi

Şöyle birşey de var var benim alacağım japon m sürümü 2000 cfi diye geçen sorun oluyormu avruma olması sartmi acaba
Valla bugün e kadar japonya dan gelen oyun konsolu kullanmadım herhalde sorun olmaz.

vdtycl4

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 5, 2023
30
16
8
Peki teşekkürl ederim

Slm aldım ps5 japon 7.40 sürümü mevcut
Şimdi yapacağınız şey kırık konsol kullanmak istiyorsanız cihazı internete bağlamayın köşede bekletin en geç 1 yıl sonra kırılır diye tahmin ediyorum