PS5 Oyun Türkçe Yama PS5 Fpkg, Ffpfsc ve Exfat Oyunlara Türkçe Yama Ekleme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan PS5 Fpkg, Ffpfsc ve Exfat Oyunlara Türkçe Yama Ekleme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,990 kez görüntülenmiş, 132 yorum ve 47 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı PS5 Fpkg, Ffpfsc ve Exfat Oyunlara Türkçe Yama Ekleme
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dengeli14

portagas

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
999
3,979
93
Ben death stranding 2'de Türkçe yamayı başardım ancak APR Emu dosyası tek başına yetmedi. Exfat halini indirip onun içerisinden tüm Emu dosyalarını dil paketinin yanında backports a ekleyerek başardım. Aksi durumda APR hatası verdi. Yani bazı oyunlarda sadece fakelib klasörü veya APR dosyası maalesef yetmeyebiliyor. bilgisine ihtiyacı olan arkadaşların.
Teşekkürler bilgilendirme için konuya ekleyeceğim.

Exfat oyunlarda da yama yaparken bu sistem çalısıyor mu
Evet ffpfsc ve exfat formatlarda da çalışıyor.

alan wake 2 için dosya yoluna ihtiyacım var. Başarılı bir şekilde yamayı uygulayan bir arkadaş varsa bilgi verebilir mi
portagas @portagas hocam şimdi alan wake 2 oyununu .pkg olarak indirdim ama dogal olarak klasör yapisini göremiyorum yamayi hangi klasör yapisina ekleyecegimizi pkg olarak göremiyoruz. Programla dönüştürüp icine bakip sonra tekrar .pkg yapmak cok uzun bir olay hele ki kötü pc'de. Şimdi bu elimde ki türkçe yamayı klasör yapisini bilmedigimiz bir pkg'ye nasıl ekleriz? Bu arada bu oyun icin klasör yolunuda yazan olursa çok yardimi dokunmuş olur. Teşekkürler
Dosya yolunu öğrenmek için aşağıdaki uygulamayı indirip, Extract PKG sekmesinde pkg dosyasını seçin. Sağ tarafta pkg dosyasının içeriği görünecek ordan yamanın dosya yolunu bulabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

portagas

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
999
3,979
93
En güncel ps5_autoloader ilk mesaja eklendi arkadaşlar. Güncel dosyaları kullanmanızı tavsiye ederim.

ShadowMountPlus 1.7beta3 güncellemesinde aşağıdaki düzeltme yapılmış. Aldığımız hataları gidebilir.
  • Özel bir scan_path listesi kullanılırken /data/homebrew/backports dizininden backport'ların eklenmesiyle ilgili bir sorun giderildi.
Eline sağlık ben de şimdi gördüm konuyu, fpkg oyunlar için türkçe yama uğraştıracak diye hiç başlamamıştım :) süper oldu bu 👍🏻

Baktın olmuyor değil mi? kopyala yapıştır yaparım ilk konudaki yazdıklarımı diyordun 🤭
Evet hizaya geliyorum yavaş yavaş 😂

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
12,632
59,859
113
En güncel ps5_autoloader ilk mesaja eklendi arkadaşlar. Güncel dosyaları kullanmanızı tavsiye ederim.

ShadowMountPlus 1.7beta3 güncellemesinde aşağıdaki düzeltme yapılmış. Aldığımız hataları gidebilir.
  • Özel bir scan_path listesi kullanılırken /data/homebrew/backports dizininden backport'ların eklenmesiyle ilgili bir sorun giderildi.
Evet hizaya geliyorum yavaş yavaş 😂
Bunu yani shadowmountplus'ı emuya kullanayım mı?

Öncekini indirip ekledim Emu konusuna

emulemodes

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2026
7
0
1
Arkadaşlar yeniyim bu işlemlere alışmaya calısıyorum bilmediğim için soruyorum bu fpdk dosyaları ps5 de calıstırılan sadece ps4 oyunlar ıcın gecerlı degılmı? ps5 oyunları sadece klasör ve exfat olarak çalışabiliyor

portagas

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
999
3,979
93
Arkadaşlar yeniyim bu işlemlere alışmaya calısıyorum bilmediğim için soruyorum bu fpdk dosyaları ps5 de calıstırılan sadece ps4 oyunlar ıcın gecerlı degılmı? ps5 oyunları sadece klasör ve exfat olarak çalışabiliyor
Ps5 içinde fpkg oyunlar var ve 11.60 versiyona kadar destekliyor. Sonraki versiyonlar klasorlu ya da exfat gibi yöntemleri kullanmalı.