PS5 Oyun Türkçe Yama PS5 Fpkg Oyunlara Türkçe Yama Ekleme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan PS5 Fpkg Oyunlara Türkçe Yama Ekleme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,279 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 24 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı PS5 Fpkg Oyunlara Türkçe Yama Ekleme
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan portagas

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
714
601
93
@Deniz36 seni soru yağmuruna tutar.

Şimdi ayıkla pirincin taşını portagas @portagas 🤣
Valla yaşlı adamım ben Castellanos @Castellanos :) elimde yeterince yama var benden önce keşke video olsaydı yazan ben değilim her zaman ikinciliği severim keşke video olsaydı:))) şaka bir yana emeklerine sağlık portagas @portagas güzel bir haber oldu ilk mesajda yazdıklarımi kopyalayip yapıştıririm dedim ya kopardın beni:)

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
904
3,618
93
Eline emeğine sağlık peki fpkg dosyalarının goruntuleyip sadece bize lazım olan dosyayı çıkarmak icin program var mi yoksa tümünü mü çıkarmak gerekiyor portagas @portagas
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bu program ile istediğin dosyaları çıkarabilirsin ama bizim çıkarmayla işimiz yok. Sadece dosya yolu önemli olan. Onu da türkçe yamayı hazırlayan arkadaşlar nereye atılacağını belirtiyor zaten.

Valla işte budur ya. Tamamen bizi kurtaran en güzel özellik. Yamada değişiklik yapsak bile anında güncelleyebilme şansımız da oluyor böylece. Artık bu formata tümden geçme vakti geldi. portagas @portagas eline sağlık, eksik yanımızı tamamlamış oldun.
İki gündür yamalar için çözüm bulmaya çalışıyorum sağolsun Drakmor bugün işimize yarar bir güncelleme yaptı :D

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
904
3,618
93
11.60 webkit e bu verdiğiniz autoloader yüklesek sıkıntı olmaz doğrumu
Bende ilk Hades deneyeceğim onun yaması ps5 te olmadığı için ps4 versiyonu türkçe oynuyordum
11.60 sürümündeyseniz benim dosyamdaki a53_pkg.elf yerine aşağıdaki linkte olan elf dosyasını kullanın yoksa çalışmaz. Geri kalan elf dosylarını kullanabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Birde bu işlem klasör oyunlardada geçerli doğrumu
Klasörlü oyunlarda zaten yamayı direk olarak klasör içine atabilirsiniz. Bu işleme gerek yok.

Valla yaşlı adamım ben Castellanos @Castellanos :) elimde yeterince yama var benden önce keşke video olsaydı yazan ben değilim her zaman ikinciliği severim keşke video olsaydı:))) şaka bir yana emeklerine sağlık portagas @portagas güzel bir haber oldu ilk mesajda yazdıklarımi kopyalayip yapıştıririm dedim ya kopardın beni:)
Abi açıklanacak başka bir şey olmadığından aynı şeyleri yazmak zorunda kalacağım. Ondan öyle dedim 😅

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
714
601
93
11.60 sürümündeyseniz benim dosyamdaki a53_pkg.elf yerine aşağıdaki linkte olan elf dosyasını kullanın yoksa çalışmaz. Geri kalan elf dosylarını kullanabilirsiniz.

Klasörlü oyunlarda zaten yamayı direk olarak klasör içine atabilirsiniz. Bu işleme gerek yok.

Abi açıklanacak başka bir şey olmadığından aynı şeyleri yazmak zorunda kalacağım. Ondan öyle dedim 😅
çözeriz ya sorun yok sora sora bağdat bulunur :) yeterki ps5 adına güzel şeyler olsun çok bekledik böyle gelişmeleri

nucleusxx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 7, 2014
653
1,504
93
bu program ile istediğin dosyaları çıkarabilirsin ama bizim çıkarmayla işimiz yok. Sadece dosya yolu önemli olan. Onu da türkçe yamayı hazırlayan arkadaşlar nereye atılacağını belirtiyor zaten.
Yama hazirlayanlar için gerekli 😉 teşekkürler program için