PS5 Oyun Türkçe Yama PS5 Fpkg Oyunlara Türkçe Yama Ekleme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan PS5 Fpkg Oyunlara Türkçe Yama Ekleme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,574 kez görüntülenmiş, 81 yorum ve 34 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı PS5 Fpkg Oyunlara Türkçe Yama Ekleme
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan xxsamexx2

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
365
107
43
Elimdeki dosyali oyunları yaması olmayanları dönüştürmeyi düşünmüyordum hani tr yama gelir sonra aç dosyayi köy kapat Dünya kadar zaman lazım diye bu iyi oldu valla şimdi hepsini pkg çevirmeye başlayayım bakalım arkadaşlar paylaşım için ayrıca teşekkürler yamacı arkadaşlar için süper oldu onlara kolaylık olsun ki bizimde yüzümüz Gülsün 😁

Euphrates80

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 20, 2020
120
107
43
Valla yaşlı adamım ben Castellanos @Castellanos :) elimde yeterince yama var benden önce keşke video olsaydı yazan ben değilim her zaman ikinciliği severim keşke video olsaydı:))) şaka bir yana emeklerine sağlık portagas @portagas güzel bir haber oldu ilk mesajda yazdıklarımi kopyalayip yapıştıririm dedim ya kopardın beni:)
Yaş kaç hocam ?

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,112
595
113
Teşekkürler eline sağlık FFPFSC formatlı oyunlarda da yama eklemeden bu şekilde yapabilir miyiz destekliyor mu shadowmountplus sanırsam backport dosyalarını ayrı olarak atınca görüyordu sanki böyle desteği vardı sanki önceden portagas @portagas