PS5 Oyun Türkçe Yama PS5 Fpkg Oyunlara Türkçe Yama Ekleme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan PS5 Fpkg Oyunlara Türkçe Yama Ekleme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,593 kez görüntülenmiş, 81 yorum ve 34 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı PS5 Fpkg Oyunlara Türkçe Yama Ekleme
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan xxsamexx2

Psx63

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2012
302
59
28
41
11.60 hades denedim olmuyor oyun açılmıyor
Homebrew / backports/PPSA03355\Content\Game\Text
İçine indirdiğim türkçe yamayı ekledim fakat hata veriyor

Son düzenleme:

OyunDelisiyim

TR YAMA KING
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
537
1,965
93
Ben de maalesef olmadı. Hitman 3 türkçe dil dosyalarını aynı şekilde attım ama ingilizce açıldı. Ben de y2jb kullanıyorum ps5 autoload klasörüne de attım dosyalarını verdiğin. Aynı şekilde yama dosyalarını da aşağıdakiş şekilde yükledim.

/data/homebrew/backports/PPSA16387/Runtime

Başarılı olamadım. Bir şeyi mi atlıyorum acaba. portagas @portagas 10.01 versiyonum.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Death Stranding 2 için denedim onda da olmadı. APR oyunlarında sanırım çalışmıyor bu onla ilgili bişeyler okudum ama emin değilim. Bu işi bi çözer misin portagas @portagas

Son düzenleme:

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
928
3,685
93
11.60 hades denedim olmuyor oyun açılmıyor
Homebrew / backports/PPSA03355\Content\Game\Text
İçine indirdiğim türkçe yamayı ekledim fakat hata veriyor
homebrew h harfi küçük olacak büyükse düzeltin. Benim verdiğim dosyaları mı kullandınız? Yamayı ps5'e attıktan sonra usbyi çekmeyi unutmayın.

Ben de maalesef olmadı. Hitman 3 türkçe dil dosyalarını aynı şekilde attım ama ingilizce açıldı. Ben de y2jb kullanıyorum ps5 autoload klasörüne de attım dosyalarını verdiğin. Aynı şekilde yama dosyalarını da aşağıdakiş şekilde yükledim.

/data/homebrew/backports/PPSA16387/Runtime

Başarılı olamadım. Bir şeyi mi atlıyorum acaba. portagas @portagas 10.01 versiyonum.
Doğru görünüyor dosya yolu. Verdigim dosyalardan shadowmount önemli, onu text dosyasına ekledin mi? ShadowMountPlus güncel olmalı ve artı olarak shadowmount'un usbden dosyaları okuma özelliği var. Yamayı ps5'e attıktan sonra usbyi çekin belki dosyalarda çakışma oluyordur.

Birde başka bir hatadan mı kaynaklı olduğunu anlamak için; MARVEL Cosmic Invasion oyununun türkçe yamasını paylaştım. Onu indirip deneyebilir misiniz? Bende sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:

OyunDelisiyim

TR YAMA KING
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
537
1,965
93
homebrew h harfi küçük olacak büyükse düzeltin. Benim verdiğim dosyaları mı kullandınız? Yamayı ps5'e attıktan sonra usbyi çekmeyi unutmayın.

Doğru görünüyor dosya yolu. Verdigim dosyalardan shadowmount önemli, onu text dosyasına ekledin mi? ShadowMountPlus güncel olmalı ve artı olarak shadowmount'un usbden dosyaları okuma özelliği var. Yamayı ps5'e attıktan sonra usbyi çekin belki dosyalarda çakışma oluyordur.

Birde başka bir hatadan mı kaynaklı olduğunu anlamak için; MARVEL Cosmic Invasion oyununun türkçe yamasını paylaştım. Onu indirip deneyebilir misiniz? Bende sorunsuz çalışıyor.
Tekrar deneyeceğim akşam dostum bakalım, bilgi veririm.

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
928
3,685
93
Tekrar deneyeceğim akşam dostum bakalım, bilgi veririm.
Resident evil 9 oyununu pkg olarak indirdim. Farklı bölge kodlu olmasına rağmen yama çalışıyor.
Şimdi Spideman remastered oyununu indiriyorum onunlada deneyeceğim. Mantıken apr oyunlarında da çalışması lazım.
Shadowmount'un yaptığı pkg içindeki dosyayı atlayıp, klasör içindeki dosyayı okumak sadece.

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,684
57,558
113
Resident evil 9 oyununu pkg olarak indirdim. Farklı bölge kodlu olmasına rağmen yama çalışıyor.
Şimdi Spideman remastered oyununu indiriyorum onunlada deneyeceğim. Mantıken apr oyunlarında da çalışması lazım.
Shadowmount'un yaptığı pkg içindeki dosyayı atlayıp, klasör içindeki dosyayı okumak sadece.
Bu gerçekten çok güzel bir şey:)

Pkg derdinden kurtulduk. Video çekebilecek durumda olsaydım çekerdim :)

170'ten fazla PS5 yaması var bu işlemle klasörlü yamayı fpkg'lı oyunun okuması bizim açımızdan da iyi oldu. Pkg oluşturma derdinden de kurtulduk

Psx63

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2012
302
59
28
41

Dediklerinizi harfiyen uyguladım sizin paylaştığınız dosyaları ekledim cihaz içindeki yolda aynı ama hata verdi 11.60 tam destek alsın o zaman bakarız yoksa süper bir uygulama türkçe yamalar için

Psx63

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2012
302
59
28
41
portagas @portagas hocam oyunu dahiliye yükleyince çalıştı
En azından yöntemi öğrenmiş olduk teşekkürler emeğinize sağlık 🙏