Harcadık artık
Bu arada spiderman'i denedim çalışmadı.
@OyunDelisiyim
'in dediği gibi apr oyunlarda hata veriyor.
APR_FATAL_ERROR hatası verdi. Discordan Drakmor'a bildirdim. Düzeltir inşallah yakında
Aynen death stranding oyununda da apr fatal error aldım aynı şekilde. ama hitman 3 de hiç yamayı görmedi bile
senin marvel cosmic çalıştı bende.
Her oyun desteklemediği için üzgünüm. Umarım çözüm bulur.
apr oyunlarda ampr_emu.index dosyasını düzenlemek gerek sanırım o şekilde çözülecek olay. hitmande bu dosya yok onu hiç anlamadım.
Deadt stranding yamasını çalıştırmayı başardım. backport klasörüne oyunun içinde gelen fakelib klasörünü ve ampr_emu.index dosyasını da koydum. Şak diye Türkçe olarak geldi. Demiştim sana bu dosyada bişey var diye

Eğer türkçe yama dosyası orijinalle aynıysa sorun yok ama yeni bir patch ise dosya adı değişiyorsa bunu emu index dosyasına eklemek gerekiyor. Hitmani de çözmeye çalışıyorum şimdi.
Hitman 3'ü de hallettim. Onda da backport klasöründeki klasör isimlerini ufak harfle başlasın istiyor. Orijinalde büyük harfle başlıyor. Ama oyun dosyalarına baktım orda ufak istediğini farkettim. O şekilde ufaltınca şak diye o da Türkçe geldi. Her oyuna göre bu türkçe yama işi değişiyor aklında olsun. Kurcalamak gerekiyor olmayınca.