PS5 HACK PS5 FW 8.20 ve PS4 FW 11.00 yakında kırılabilir.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde medivel tarafından oluşturulan PS5 FW 8.20 ve PS4 FW 11.00 yakında kırılabilir. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,815 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 FW 8.20 ve PS4 FW 11.00 yakında kırılabilir.
Konbuyu başlatan medivel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vdtycl4

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 5, 2023
30
16
8
Ps5 slim sıfır kapalı kutu, yazılımı kacla geliyor acaba. Ona göre almak istiyorum.
Yani normalde 8.20 veya 8.00 çıkması lazım fakat sürekli stoklar yenilendiği için belki yüksek yazılımlı çıkabilir fat kasa olması önemli değilse normal ps5 alabilirsiniz azami 6.50 yazılımla gelir

vdtycl4

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 5, 2023
30
16
8
Slim'de seri numarasından üretim tarihi görülüyor mu acaba ? Fat kasada bunu kontrol eden bir site de vardı. 7.61 bulsam bugün alacağım ama emin olmak zor.
Şuan 7.61 yazılımlı ps5 slim konsol bulmak zor çünkü bundan 4 ay önce slim konsolu alanlarda 7.61 yazılım çıkıyordu şuan alacağınız konsol 8.00 yada 8.20 çıkar belki tek tük köşede beklemiş satılmamış bir stoğa denk gelirseniz alabilirsiniz bence sıfır fat kasa alın daha garanti olur.

OqDaYy

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 23, 2022
157
81
28
Şuan Elimde 2 Cihaz Var Biri Online Takılmalık Diğeri İse 8.20 Kösede Sakladim İnşallah Yakında Kırarlar.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Slim'de seri numarasından üretim tarihi görülüyor mu acaba ? Fat kasada bunu kontrol eden bir site de vardı. 7.61 bulsam bugün alacağım ama emin olmak zor.
CFI-2016A Slim CD li
S01-E43901 kodu ile Baslayan Cihazim Var 13 Ocak'ta Aldim 8.00 Cıktı Sadece Bir kereleligine Mahsus İnternet Gerekli Cd Surucunu Aktif edebilmen İcin Guncelleme İstiyor. Guncelledim Şuan 8.20 Yatirmisim Bekliyor .

Diger Cihazimda 8.20 Cıktı Onuda Online Oynuyorum
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Beyler ( yhanova @yhanova ve medivel @medivel ), o zaman ben sistemi güncellemiyorum. Şaka şaka :) PES'te online akmaya devam :D:)

Online kullanan reisler, aşağıda linkte yer alan oyunlar 21 Mayıs'ta kütüphaneden kaldırılıyor. Yani n'apıyoruz? Önce bu oyunları bitiriyoruz :D

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Online Oynamakta cok Keyifli

Son düzenleme:

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
421
99
28
Şu an ps4 11.00 sürümün kırılması konuşuluyor. ps5 kırılması ne durumda?
ps4 ile ps5 in kırılması aynı yöntemle mi olacak yoksa?

badboycengo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 23, 2010
3
0
1
38
Ben yakın tarihte Montenegrodan iki tane cihaz aldım slim Cfı-2016. birini açtım sürümü 7.40 çıktı diğeride seri numarası çok yakın. ihtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim diğer cihaz için

vdtycl4

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 5, 2023
30
16
8

roverandom

Shinigami
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2008
846
27
28
46
japonya
bende bir ara bekledim kırılır diye baktım gelmiyor mecbur yeni oyun oynamak ıcın yükselttim..8.60 da kalmısım... pek kırılacaga da benzemiyor bu makina...sony isi sıkı tutuyor belli ki..şimdi uzaktan oynamayı tele indirmeyi dusundum, amam hack mack bırseyler yazılmıs yine kafam karıstı bekliyorum...ama yakında sılent hıll 2 ve metal gear cıkacak..dayatırlarsa ılla yükselt diye herhalde yükseltirim..kıssadan hisse 4 cü ay haber cıkmıs sımdı 6 cı ayın ortası ve hala gelisme yok galiba?

alex_59

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2019
201
48
28
Merhabalar bu PlayStation 5 ye 8.20 ne zaman kırılacak bilgisi olan var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...