PS5 HACK PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,651 kez görüntülenmiş, 163 yorum ve 49 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tyfn9k

holland

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 12, 2012
299
48
28
Bende dün aynı şekilde kırdım saniyeler içinde kırıyor payloadların göndermeme aralığı 3 saniye yapın demiş yaptım size tavsiyem youtubeden izleyin adımları doğru şekilde yaparsanız hiç bir sorun çıkmıyor zaten otomatik kendi kendine gönderiyor kaydettikten sonra 11.60 sürümüm 50 dakikaya son verdim yapanın ellerine sağlık umarım yakında ofline modu çıkar herkes faydalanır

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
133
18
18
46
Bende dün aynı şekilde kırdım saniyeler içinde kırıyor payloadların göndermeme aralığı 3 saniye yapın demiş yaptım size tavsiyem youtubeden izleyin adımları doğru şekilde yaparsanız hiç bir sorun çıkmıyor zaten otomatik kendi kendine gönderiyor kaydettikten sonra 11.60 sürümüm 50 dakikaya son verdim yapanın ellerine sağlık umarım yakında ofline modu çıkar herkes faydalanır
Oflline oluyor zaten webkit autoloader ile .hic sikinti yasamadim.payloadlar bende hic biyerden gormeden 3saniye yaptim stabil olsun diye cijaz aciliyo 20 30 saniye icinde oyuna girebiliyorum

Yusuf keleş

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2022
84
30
18
Oflline oluyor zaten webkit autoloader ile .hic sikinti yasamadim.payloadlar bende hic biyerden gormeden 3saniye yaptim stabil olsun diye cijaz aciliyo 20 30 saniye icinde oyuna girebiliyorum
Etaheni nasıl yapıyorsunuz ps5 oyunlarına giremiyorum ben etaheni yapmadan onun içinde pc gerekiyor nasıl ofline kulanabiliyorsunuz anlatabilirmisiniz

jeetkunedo21

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 16, 2009
53
7
8
36
11.60 sürümünü web ile kırdım. yalnız oyun yüklemesini bilmiyorum. buradan indirdiğim Astro oyununu (ffpfsc) nasıl yükleyecem. lütfen yardımcı olur musunuz. web file manager ile yapılıyormuş galiba ama nasıl?