PS5 Yardım Ps5 Harici HDD yardım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde musacca82 tarafından oluşturulan Ps5 Harici HDD yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 102 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 Harici HDD yardım
Konbuyu başlatan musacca82
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Euphrates80

musacca82

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 27, 2018
56
7
8
Merhaba

Sorum saçma gelebilir ama desteklerinizi rica ediyorum.

cihazım 12.40 Ps5 pro. Anladığım kadarıyla 12.40 cihazlarda ps4deki gibi pkg ile oyun yüklenemiyor. Onun yerine değişik formatta oyunları ya cihazın depolama alanına yada harici depolama alanına atıp oynayabiliyoruz. Bazı oyunlar dahilide çalışmadığından harici diskte oynamak gerekiyor

Harici diskten kasıt cihaza kablo ile bağlanan bir kutulu ssd mi yoksa cihaza yuvasına takılan ilave bir ssd mi?. Eğer kablo ile bağlanan bir ssd ise önericeğiniz sorunsuz ssd var mı?

Destekleriniz için teşekkür ederim

Euphrates80

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 20, 2020
130
117
43
Harici hdd demek dışarıdan takılan anlamına gelir. Kutulu ssd halinde satılan ürünler pahalı olabilir. Sen kendin boş ssd kutusu ve bir ssd temin edersen daha uygun olacaktır. Dikkat etmen gereken şeyler ise ssd kutusunun usb 3.0 veya üzeri destekli olması, ssd'nin de okuma ve yazma hızlarının yüksek olması. Birde normal ssd mi alacaksın yoksa M2 ssd mi o da önemli araların da hem fiyat hem hız farkları da var

musacca82

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 27, 2018
56
7
8
Cevap için çok teşekkür ediyorum.

M2 ssd almayı planlıyorum. Önerebileceğiniz ssd varmı? Birde forumda dahili hdd de çalışan oyunlar listesi var. Listede yeni oyunlardan bazıların olmadığı gördüm. Liste belki güncel olmayabilir. Son oyunların durumunu öğrenebileceğim bir liste var mı? Örneğin black flag, saros, pragmata dahilide oynanabilir mi?

desteğiniz için çok teşekkürler

Euphrates80

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 20, 2020
130
117
43
Cevap için çok teşekkür ediyorum.

M2 ssd almayı planlıyorum. Önerebileceğiniz ssd varmı? Birde forumda dahili hdd de çalışan oyunlar listesi var. Listede yeni oyunlardan bazıların olmadığı gördüm. Liste belki güncel olmayabilir. Son oyunların durumunu öğrenebileceğim bir liste var mı? Örneğin black flag, saros, pragmata dahilide oynanabilir mi?

desteğiniz için çok teşekkürler
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

6000 okuma 4000 yazma hızı var bu ssd yi tercih edebilirsin uygun fiyatlı olarak. Ssd kutusu olarakta aliminyum içerikli ve soğutucu sığabilecek bir kutu seçersen iyi olur. Oyun listelerini de forum adminleri yeniliyor o konuda bilgi sahibi değilim maalesef. Ya onlar ekleme yapacak ya da siz tek tek test edeceksiniz dahili de çalışıp çalışmadıklarını.
İyi oyunlar