PS5 Yardım PS5 Kablosuz Kulaklık Önerisi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Talha.7105 tarafından oluşturulan PS5 Kablosuz Kulaklık Önerisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 666 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 Kablosuz Kulaklık Önerisi
Konbuyu başlatan Talha.7105
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mustibursa

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
128
22
18
Arkadaşlar herkese hayırlı pazarlar. Teknik kısımlardaki gelişmeler ve sorunlarımın çözülmesiyle 2. plana attığım aksesuar konusunu ayriyeten gündeme almak istedim. PS5 için kablosuz bir kulaklık düşünüyorum. Resmi ürün olan Pulse Elite alayım dedim ama önce buraya sorup bilgisi olan arkadaşların fikirlerini merak ettim açıkçası. Direk almaya değer ve iyimi yoksa farklı marka ve model önerileriniz olur mu ?

nucleusxx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 7, 2014
655
1,515
93
Tabiki kişiden kişiye değişir ama o tür kulaklıklar bende boyun ve baş ağrısı cok yapti kulak içi kulaklık ile kullanıyorum hiç bir sorun yok

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
128
22
18
Tabiki kişiden kişiye değişir ama o tür kulaklıklar bende boyun ve baş ağrısı cok yapti kulak içi kulaklık ile kullanıyorum hiç bir sorun yok
Hali hazırda günlük kullanımda kulak içi olunca, kulak üstü ve teknik anlamda daha iyi bişey istiyor hocam insan. Ama yinede şikayetiniz çok değerli kesinlikle dikkate alacağım. Sonuçta deneyimin yanında rahat olmakta çok önemli.

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,391
2,793
113
Bende elite olmayan eski 3d pulse var gayet memnunum

dahaka123 @dahaka123 abi de aldı aynısından oda memnun :)

Elite daha iyidir ellam 😂
Artıları: 3d Ses düzeyi ve kalitesi yeterli.
Bana göre eksisi sadece ses kayitta ve uzun kullanımda kafa yapısına göre biraz sıkması. Benim koca kafam bu konuda biraz zorluk çıkarsada ürün kullanışlı. Petlerinde soyulma olmadı bu güne kadar ve aktif kullaniyorum

nucleusxx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 7, 2014
655
1,515
93
Hali hazırda günlük kullanımda kulak içi olunca, kulak üstü ve teknik anlamda daha iyi bişey istiyor hocam insan. Ama yinede şikayetiniz çok değerli kesinlikle dikkate alacağım. Sonuçta deneyimin yanında rahat olmakta çok önemli.
Ben Sony INZONE Buds kullanıyorum cok arastirip almistim buna benzer teknik anlamda yüksek olan başka kulakliklarda mevcut tabi tavsiyem iyi araştırıp sana hangisi uygun ise onu tercih etmen

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
155
21
18
46
Ps4 vrin kulaklığı var fenada deil kola takip kullanıyorum.cok farkediyormy offline oyun oynuyorum mikrofonla işim yok.maksimun 2saat oynarım oyun arada.