şöyle bir sorunla karşılaştım.bu daha evvel yoktu.fotoyu paylaşıyorum.tekrar autoloader yapmama rağmen düzelmedi.başına gelen yada bilen varmı.yardımcı olurmusunuz
Yeniden sistem geri yükleme yaptım.kıiurulumları yeniden yapıp denedim ama aynı.değişen olmadı.bu hatayı veriyor.umarım yardım edebilecek arkadaşlar çıkar
Yeniden sistem geri yükleme yaptım.kıiurulumları yeniden yapıp denedim ama aynı.değişen olmadı.bu hatayı veriyor.umarım yardım edebilecek arkadaşlar çıkar
Beta olduğu için etahen'i süreli olarak yapmışlar ondan dolayı oluyor. Neden böyle bir saçmalık var anlamadım bende.
Çözüm için tarihi geri almayı deneyin belki çalışabilir ya da discordan yeni tarihli olanı indirip fpt ile eskisi ile değiştimek lazım ama onunda süresi var malesef.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Yukardaki etahen dosyasını discorddan indirdim son kullanma tarihi 10 aralık.
10 aralıktan sonra çalışmayacaktır.
Beta olduğu için etahen'i süreli olarak yapmışlar ondan dolayı oluyor. Neden böyle bir saçmalık var anlamadım bende.
Çözüm için tarihi geri almayı deneyin belki çalışabilir ya da discordan yeni tarihli olanı indirip fpt ile eskisi ile değiştimek lazım ama onunda süresi var malesef.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Yukardaki etahen dosyasını discorddan indirdim son kullanma tarihi 10 aralık.
10 aralıktan sonra çalışmayacaktır.