PS5 HACK PS5 LuaCore Backup Dosyası Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde eeerrrriiik tarafından oluşturulan PS5 LuaCore Backup Dosyası Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,528 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 LuaCore Backup Dosyası Çıktı
Konbuyu başlatan eeerrrriiik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ezik334

holland

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 12, 2012
313
52
28
Oyunu aldım ama güncelleme yapmadan kuramıyorum yani app üzerinden çözüm bulan olursa yardımcı olsun lütfen

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,108
592
113
Star Wars oyunu yüklü ps5 backup paylaşılmış 12.00 sürüme kadar bu backup ile oyun diski olmadan kırılacağını düşünüyorum 7.61 kadar olan bd-jb yöntemi gibi bunun için cihaz disk sürümlü olmalı slim cihazsa da disk sürücüsü aktif olmalı.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
447
705
93
Oyunu aldım ama güncelleme yapmadan kuramıyorum yani app üzerinden çözüm bulan olursa yardımcı olsun lütfen
senin 12.00 sanırım benim attğım linkteki backup dosyasını indirip ps5 geri yükleyin oyuna girin bakalım kıracak mı bu arada bilgisayardanda bağlanıp dosyaları atmanız lazım

musaz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 21, 2009
185
65
28
Star Wars oyunu yüklü ps5 backup paylaşılmış 12.00 sürüme kadar bu backup ile oyun diski olmadan kırılacağını düşünüyorum 7.61 kadar olan bd-jb yöntemi gibi bunun için cihaz disk sürümlü olmalı slim cihazsa da disk sürücüsü aktif olmalı.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
daha yeni 10.01 e geçtim bismillah :) inşallah olur da onada geceriz.

pssever_

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2023
210
83
28

peki disk sürücüsünü nasıl aktif edicez? bende disk yok mesela başkasından alıp taksam sonra geri çıkarsam aktif olur mu ? güncellemeden acaba?

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,259
113
40
12.00 a kadar CD'li versiyon cihazlar eğer cihazların sürücülerini önceden eşleştirmiş ise şanslı bir bakımdan, bir yerden bir seferlik Star Wars oyunu kiralayarak "bu işi yapan yerlerden" eski versiyon BD.jar dosyasını cihazına Star Wars diski ile JB yapıp BD.jar dosyasını downgrade yaparak Bluray Disk üzerinden BDJB yapabiliyor, tüm koşullar sağlansa bile konsolu hiçbir şekilde sıfırlamaması ve Firmware'yi yeniden kurmaması gerekiyor yapılan cihazın.