PS5 HACK PS5 OFFLINE Jailbreak Bluray Disk 7.X BD-JB Satış

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 OFFLINE Jailbreak Bluray Disk 7.X BD-JB Satış başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,928 kez görüntülenmiş, 146 yorum ve 55 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 OFFLINE Jailbreak Bluray Disk 7.X BD-JB Satış
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byercanx

medivel

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 10, 2009
632
1,067
93
Merhaba değerli forumdaşlar ve PS5 kullanıcıları

PS5 7.61 versiona kadar ( alt versionlar dahil ) çalışan Bluray Jailbreak disk satışlarımız başlamıştır

Sizlerinde elinde PS5 7.61 versiona kadar konsol bulunuyor ise konsolunuzu Bizden alacağınız bluray disk ile offline şekilde kırıp yedeklenmiş oyunları konsolunuzda oynayabilirsiniz.

BD-JB FİYAT 999TL'dir fiyata 2 adet BD-JB disk Dahildir ( 1 adet yedek olarak gönderiyoruz arkadaşlar )

Whatsapp İletişim: 05536187070​
Disk sürücüsünü güncelleme isteği sorununu çözebildiniz mi?

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,558
113
44
Siteye Git
Tam anlıyamadım benim cihazım disk olmayan versiyon fat ps5 4.50 bu bir bluray okuyucumu sattığınız tam olarak bd-jb nedir.
Disk olmayan version ise BD-JB sizin konsola uygun değildir ama siz o versionu kırabilirsiniz

Ya esp kullanarak internetsiz yapabilirsiniz veya internet kullanarak dns adresi ile yapabilirsiniz.

ertu2016

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 1, 2024
229
118
43
PS5'i her açtığında Diski takıp kırma işlemini yapacaksın. Kırma işlemi bittikten sonra diski çıkaracaksın. Ben öyle yapıyorum şu an. Kesinlikle tavsiye ederim, Disk ile kırma işlemi oldukça stabildir.
Blu ray olmak zorunda mı normal CD veya DVD işimizi görmez mi