PS5 HACK PS5 ROM KEY leri sızdırıldı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde BASTURKSIS tarafından oluşturulan PS5 ROM KEY leri sızdırıldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,151 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 ROM KEY leri sızdırıldı
Konbuyu başlatan BASTURKSIS
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan babacandır

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
463
198
43
Cfi 2116 son çıkanlar 8.20 olması için cfi 20xx modelin ilk üretimlerinden olması gerekiyor şu bahsedilen oyunu bulsanız direk kırarsanız da şimdilik beklemeniz gerekecek gibi gözüküyor. 😐
Ürünü sıfır olarak dükkandan aldım. Altındaki koda göre 20xx 8.20 sistem yazılımı gözüküyordu. Eve gidip cihazı kontrol ettim. İçindeki ürün cfi 2116 ve yazılımı 11.60 çıktı :(

Ya altındaki kodu ya da bir şekilde cihazı içine koymuşlar. Yırtık falan yoktu ve bantlı idi kutu. Binevi kandırıldım. Oyuna gelince star wars bulamam başka oyun ile kırılırsa anca o olur

Son düzenleme:

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
223
43
Ben ps5 pro 7021 buldum bı şekilde
Diğer kodu ise

1470 idi buda 2024 7 ayda çıktığı belirtiyordu bende aldım denedim baktım 9.60 çıktı adama direk hayırlı olsun dedim pazarlık dahi yapmadım almanaydan getirtmisti

trust_88

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 13, 2018
166
28
28
Ps5 pro 9.60 buldum kafam kulağım rahat
Bende Ps5 Pro aldım 9.60 yazılımlı. Satan kişiye seri numarasının ilk 6 hanesini sordum.Adam almış 1 yıldır satmamış ucuza vermediği için Ps5 Pro + ekstra 1 kol ile 40 bin TL ye aldım. Ürünü ilk ben açtım. Cihaz 1 yıldır kutudan çıkarılmamıştı. Siz kaça aldınız 9.60 Ps5 Pro bulmak çok zor.

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
403
894
93
Bende Ps5 Pro aldım 9.60 yazılımlı. Satan kişiye seri numarasının ilk 6 hanesini sordum.Adam almış 1 yıldır satmamış ucuza vermediği için Ps5 Pro + ekstra 1 kol ile 40 bin TL ye aldım. Ürünü ilk ben açtım. Cihaz 1 yıldır kutudan çıkarılmamıştı. Siz kaça aldınız 9.60 Ps5 Pro bulmak çok zor.
9.60 yazılımı 10.01 yazılımından daha mı iyi? Sıkıntıları nelerdir 10.01 ?

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
223
43
9.60 yazılımı 10.01 yazılımından daha mı iyi? Sıkıntıları nelerdir 10.01 ?

Bı sıkıntı yok 10.01 ilerde jailbreak yapabilirim sadece şuan olduğu sürümde jailbreak yapıyorum okadar ilerde konsol için daha stabil sürüm jailbreak çıkarsa ona geçerim yada chip ile olacak diyorlar o olursa ozaman guncellemede sorun olmaz bence chip direk takar sorunsuz devam ederim de zamana bağlı

Hali hazırda her oyun yok aldım olanları zaten PC de oynayabiliyorum olmayanlarda 2-3 tane ben asıl gta6 a kadar herşeyi ile kırık olan hangi oyunu indirirsen indir direk oynayabildigin şekilde olmasını bekliyorum

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
403
894
93
Bı sıkıntı yok 10.01 ilerde jailbreak yapabilirim sadece şuan olduğu sürümde jailbreak yapıyorum okadar ilerde konsol için daha stabil sürüm jailbreak çıkarsa ona geçerim yada chip ile olacak diyorlar o olursa ozaman guncellemede sorun olmaz bence chip direk takar sorunsuz devam ederim de zamana bağlı

Hali hazırda her oyun yok aldım olanları zaten PC de oynayabiliyorum olmayanlarda 2-3 tane ben asıl gta6 a kadar herşeyi ile kırık olan hangi oyunu indirirsen indir direk oynayabildigin şekilde olmasını bekliyorum
10.1 sürümünde jailbreak oluyor ama. ilerde yapabilirim yazmışsınız o yüzden söyledim. Açıkcası bende 10.01 hala yapmadım, 3-5 günde yaparım diye-diye erteledim. 10.01 sürümünde jb olmadığını ilk kez duydum açıkcası

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
223
43
10.1 sürümünde jailbreak oluyor ama. ilerde yapabilirim yazmışsınız o yüzden söyledim. Açıkcası bende 10.01 hala yapmadım, 3-5 günde yaparım diye-diye erteledim. 10.01 sürümünde jb olmadığını ilk kez duydum açıkcası

10.1 de oluyor sadece geçmek için gerek yok ancak ilerde oyunların bazıları 10.1 de çalışıyor denilirse gecerim onun dışında geçmem yani kirilabiliyor

trust_88

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 13, 2018
166
28
28
10.1 de oluyor sadece geçmek için gerek yok ancak ilerde oyunların bazıları 10.1 de çalışıyor denilirse gecerim onun dışında geçmem yani kirilabiliyor
9.60 Sürümünün Belirgin Avantajları
Sistem Kararlılığı: Jailbreak dünyasında sürüm yükseldikçe Sony'nin yamaları nedeniyle exploit'lerin çalışması zorlaşır. 9.60'ta sistemin kilitlenip kapanması (kernel panic) 10.01'e göre çok daha nadirdir.
Kaldırılan Özellikler: Sony, 10.00 ve sonraki güncellemelerde "Resume Activity" (Etkinliğe Devam Et) gibi bazı kullanışlı özellikleri sistemden kaldırdı. 9.60'ta bu özellikleri kullanmaya devam edebilirsiniz.
Exploit Çeşitliliği: 9.60, hem YouTube üzerinden yapılan Y2JB yöntemini hem de Netflix uygulamasını kullanan Netflix-N-Hack yöntemlerini destekliyor. Giriş yollarınızın daha fazla olması, kırma işleminin başarısız olma ihtimalini düşürür.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ben ps5 pro 7021 buldum bı şekilde
Diğer kodu ise

1470 idi buda 2024 7 ayda çıktığı belirtiyordu bende aldım denedim baktım 9.60 çıktı adama direk hayırlı olsun dedim pazarlık dahi yapmadım almanaydan getirtmisti
Siz kaça aldınız cihazı?

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
223
43
9.60 Sürümünün Belirgin Avantajları
Sistem Kararlılığı: Jailbreak dünyasında sürüm yükseldikçe Sony'nin yamaları nedeniyle exploit'lerin çalışması zorlaşır. 9.60'ta sistemin kilitlenip kapanması (kernel panic) 10.01'e göre çok daha nadirdir.
Kaldırılan Özellikler: Sony, 10.00 ve sonraki güncellemelerde "Resume Activity" (Etkinliğe Devam Et) gibi bazı kullanışlı özellikleri sistemden kaldırdı. 9.60'ta bu özellikleri kullanmaya devam edebilirsiniz.
Exploit Çeşitliliği: 9.60, hem YouTube üzerinden yapılan Y2JB yöntemini hem de Netflix uygulamasını kullanan Netflix-N-Hack yöntemlerini destekliyor. Giriş yollarınızın daha fazla olması, kırma işleminin başarısız olma ihtimalini düşürür.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Siz kaça aldınız cihazı?
Çift kol 34500 e aldım sıfır hiç dokunulmamis

9.60 da çok çok nadir hata alıyorum jailbreak yapınca onda durmaya devam edeceğim yukarda belirtmissini, çok daha iyi daha stabil kırma olmadıkça dokunmama ps5 pro özellikle. Gta6 için çok güzel olacak

Şuanda sorun zatenps5 oyunlarinin çok geç kırılması yoksa konsol çok güzel

trust_88

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 13, 2018
166
28
28
Çok iyi fiyata almışsın. Şuan o fiyata yüksek versiyon bile vermezler.