Acemi PS5 Yeni Başlayanlar İçin Oyun Prosudürü

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Havadan Sohbet Geçici Bölümdür kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 Yeni Başlayanlar İçin Oyun Prosudürü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 606 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 25 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Havadan Sohbet Geçici Bölümdür
Konu Başlığı PS5 Yeni Başlayanlar İçin Oyun Prosudürü
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan shuare

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,827
62,182
113
44
Siteye Git

Forumda yeni başlayanlar ps5 konsollarında oyun çalıştırmak isteyip sorun yaşayan üyelerimiz için kısa bir açıklamadır

Anlaşılması gereken konu şu ki fpkg'ler 11.60'a kadar yüklenebilir ve oynanabilir.
13.60'a kadar firmware'lerde Klasörler / exfat / ffpfsc vb. kullanabilirsiniz.

Örnek:
Yani, 12.xx ile 13.xx arasındaysanız ve oyun oynamak istiyorsanız, Klasörler / exfat / ffpfsc vb. kullanın.​

CR777

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2026
122
19
18
Allah Razi Olsun Arayipda Bulamadiğimiz Konu mctuna @mctuna Teşşekkür Ederiz..

meowsoon

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2026
15
1
3
Tuna Hocam bilgilendirme için sağolun iki gündür uğraşıyorum niye hiçbir oyun olmuyor diye pkg lerde sorun yok galiba ve birde klasör oyunlarını dahiliye taşıma yolu varmıdır harddiskte oynanmayacak kadar kasıyorda

Godfire

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2020
14
3
3
Çok teşekkürler, peki fpkg yi ne zaman kullanabiliriz? bu durumun düzelmesi çok zaman alır mı?

kerem81demir

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 28, 2023
45
9
8
Tuna Hocam bilgilendirme için sağolun iki gündür uğraşıyorum niye hiçbir oyun olmuyor diye pkg lerde sorun yok galiba ve birde klasör oyunlarını dahiliye taşıma yolu varmıdır harddiskte oynanmayacak kadar kasıyorda
/data/homebrew/ kısmına atınca görünür gözükmüyorsa exfata çevirip öyle tekrar at

Godfire

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2020
14
3
3
Pkg yükleniyor ancak oyun çalışmıyor. Siz çalıştırabiliyor musunuz?

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
280
134
43
10.01 var, pkg olarak kurabiliyorum ama çalıştıramıyorum maalesef.

meowsoon

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2026
15
1
3