sasfon Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 29, 2013 37 3 8 33 Ağu 4, 2013 #1 yardım edermisiniz cso dosyasını nasıl iso dosyasına çevirebilirim
redvelvet Tanınmış Üyemiz Kayıtlı Üyemiz May 22, 2008 1,885 437 83 Ağu 4, 2013 #2 sasfon' Alıntı: yardım edermisiniz cso dosyasını nasıl iso dosyasına çevirebilirim Genişletmek için tıkla ... Küçük bir anlatım ve link hazırlıyorum. Kullanacağın program psp iso compressor 1.4 Burdan indir: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. 1. iso dosyasını cso dosyasına çevirmek istiyorsan kullan ya da tam tersi cso dosyasını isoya çevirmek istiyorsan kullan (6) 2. iso dosyasını göster 3. cso dosyanı nereye kaydetmek istiyorsan göster 4. dokunma 5. dokunma Compress sekmesine tıkla ve isodan cso'ya çevrilmesini bekle hepsi bu. Kolay gelsin
sasfon' Alıntı: yardım edermisiniz cso dosyasını nasıl iso dosyasına çevirebilirim Genişletmek için tıkla ... Küçük bir anlatım ve link hazırlıyorum. Kullanacağın program psp iso compressor 1.4 Burdan indir: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. 1. iso dosyasını cso dosyasına çevirmek istiyorsan kullan ya da tam tersi cso dosyasını isoya çevirmek istiyorsan kullan (6) 2. iso dosyasını göster 3. cso dosyanı nereye kaydetmek istiyorsan göster 4. dokunma 5. dokunma Compress sekmesine tıkla ve isodan cso'ya çevrilmesini bekle hepsi bu. Kolay gelsin