Psp Go Hk.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde #Atakan tarafından oluşturulan Psp Go Hk. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,383 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı Psp Go Hk.
Konbuyu başlatan #Atakan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan #Atakan

#Atakan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 17, 2013
8
0
1
36
Merhaba Öncelikle İyi Forumlar Psp Go Almıştım 1Sene Önce Şuan System Software: Version 6.60 yazıyor ben bunu kırmak istiyorum yani .iso'lu oyunları oynamak istiyorum ne yapmam gerek mctuna istanbulda olduğu için kargoyla fln gönderemedim daha doğrusu biraz korkuyorum neyse ben psp go'mu kendim kırmak istiyorum nasıl yapabilirim iyi forumlar.

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,144
113
MotherBoard
İstersen direk 6.60 üzerine müdahele ederek kopya oyun oynayabilirsin ancak her psp yi kapattığında işlemi tekrardan yapman gerekli

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Veya 6.20 versiyonuna downgrade yapıp üzerine 6.20 PRO CFW kurarak psp kapansa bile gitmeyen CFW kurabilirsin.

Onun içinde önce 6.20ye düşmen gerekli ;
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

6.20 ye düştükten sonra 6.20 PRO CFW yi kurabilirsin ;

#Atakan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 17, 2013
8
0
1
36
İstersen direk 6.60 üzerine müdahele ederek kopya oyun oynayabilirsin ancak her psp yi kapattığında işlemi tekrardan yapman gerekli

Veya 6.20 versiyonuna downgrade yapıp üzerine 6.20 PRO CFW kurarak psp kapansa bile gitmeyen CFW kurabilirsin.

Onun içinde önce 6.20ye düşmen gerekli ;

6.20 ye düştükten sonra 6.20 PRO CFW yi kurabilirsin ;
verdiğiniz downgrader psp go'ları desteklemiyor ne yapıcaz?