PSP GO Sorunum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde The Instant Classic tarafından oluşturulan PSP GO Sorunum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,789 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı PSP GO Sorunum
Konbuyu başlatan The Instant Classic
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan amazing355

The Instant Classic

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 15, 2012
11
0
1
Arkadaşlar PSP GO'mu kırdırdım ve oyun yükledim oynarken birden kapandı ve tüm oyunlar silindi sadece kırılırken yüklenen program var.PSP GO'mu bilgisayara bağladım oyunları tekrar atıcaktım fakat baktım bütün oyunlar orda duruyor.Sorunu ne olabilir ? Bu arada konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

Majestic

The Flash Uploader
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 25, 2010
191
0
16
36
Siteye Git
Go lar kalıcı versiyonları henüz yemedikleri için makinanızın tamamiyle kapanması sonucu ( şarj bitmesi )
makinanızın geçici versiyonu gitmiş ..

Yapmanız gereken eğer biliyorsanız kendiniz versiyonu kurmanız .. bilmiyorsanız forumdaki konulardan yardım alabilirsiniz

The Instant Classic

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 15, 2012
11
0
1
Go lar kalıcı versiyonları henüz yemedikleri için makinanızın tamamiyle kapanması sonucu ( şarj bitmesi )
makinanızın geçici versiyonu gitmiş ..

Yapmanız gereken eğer biliyorsanız kendiniz versiyonu kurmanız .. bilmiyorsanız forumdaki konulardan yardım alabilirsiniz
Bilmiyorum napıcağımı :( Boşunamı verdik şimdi 50 Lira ?

nss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2010
2,404
168
83
50 tl mi verdin? iyi yolmuşlar seni. versiyonun ne söyle ona göre yardım edelim

nss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2010
2,404
168
83
Şu konuya göz at:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

takıldığın yer olursa yaz tekrar:)

amazing355

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 5, 2010
24
0
1
37
arkadaşım 50tlmi verdin banada öyle dediler kendim uğraştım hallettim kırdım
sonra bendede bitti ondan sonra tekrar yüklendi oynuyorum normal bir şekilde