Psp Go Usb Sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde selim tarafından oluşturulan Psp Go Usb Sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,612 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Psp Go Usb Sorunu
Konbuyu başlatan selim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Turhan

selim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 1, 2009
22
0
1
Forumun çok eski üyelirinden olan ben hatta ilk üyelerinden olan :) arkadaşınız uzun süre sonra tekrar psp aldım. öncekilerene nazaran değien bayaa bi teknoloji var :D ben bıraktığımda galiba 4 küsür m33 bişiler vardı. neyse daha fazla uzatmadan bir psp go aldım içinde 6.60 pro 9 var 15 e yakın oyun oyunda veya ana menüde bir problem yok ama psp yi bilgisayara bağlıyorum kabloyla ve Settin sekmesinden Usb bağlantısı için olan sekmeyi seçiyorum ve kablo hiç takılı değilekn verdiği tepkiyi kablo takılkende veriyor mana veremiyorum. oysa kablo ile hem pc den hemde şarj aletinden şarj oluyor makine acaba yazılmsal bir sorunmu var yoksa şarj etmesine rağmen usb kablosumu bozuk yada daha farklı ihtimaller... Bilgisi olan bilgiili bir arkadaşımın bilgilerine ihtiyacım var. Cevap bekliyorum :) :sorry:

Turhan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2010
769
1
18
Başlık düzeltildi.
Sorununuza gelince usb girişi(1.3-2.0),kablo,PC ya da yazılım kaynaklıdır.Başka bir usb girişinde,başka bir Pc'de,ve başka bir kablo ile deneyin,hala devam ediyorsa yazılımsaldır ve yazılım tekrar yüklenerek sorun ortadan kalkar.Konunuzu takip ederseniz,arkadaşlar da ellerinden geldiği kadar yardımcı olurlar.Bu arada hayırlı olsun,güle güle kullanın.İyi forumlar​

selim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 1, 2009
22
0
1
teşekkürler turhan kardeş bi usb kablo alacaz görünene göre :)