PSP Oyun Fixleme Olayı?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde Tomb Raider tarafından oluşturulan PSP Oyun Fixleme Olayı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,098 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı PSP Oyun Fixleme Olayı?
Konbuyu başlatan Tomb Raider
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan redvelvet

Tomb Raider

Erişim Engelli
Tem 10, 2011
24
0
1
Oyun Fixleme programının en son çıkanı ve en güncel versiyonu nedir forumda varmıdır link verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)

redvelvet

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2008
1,885
437
83
Oyun Fixleme programının en son çıkanı ve en güncel versiyonu nedir forumda varmıdır link verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)
Programın ismi: Iso Tools 1.97 son versiyonu. Sitede var mı bilmiyorum fakat Google'dan iso tools 1.97 arama yaparak ulaşabilirsin.

Tomb Raider

Erişim Engelli
Tem 10, 2011
24
0
1
Programın ismi: Iso Tools 1.97 son versiyonu. Sitede var mı bilmiyorum fakat Google'dan iso tools 1.97 arama yaparak ulaşabilirsin.
sağolasın birader :50:

Edit: birader programı buldumda yabancı dilde birşeyler yazıyor anlamadım zahmet olmazsa sen bana doğru linki ömden atsan burdan programı nasıl yapıcağımı ve yükleyeceğimi anlatsan çok makbule geçer :)

redvelvet

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2008
1,885
437
83
sağolasın birader :50:

Edit: birader programı buldumda yabancı dilde birşeyler yazıyor anlamadım zahmet olmazsa sen bana doğru linki ömden atsan burdan programı nasıl yapıcağımı ve yükleyeceğimi anlatsan çok makbule geçer :)
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.