kraljoe12 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 8, 2011 9 0 1 Ağu 20, 2011 #1 Arkadaşlar forumda araştırdım bulamadım bende sonunda konu açmaya karar verdim. Sorum ise şu;Star wars ın psp oyunlarını sıra ile söler misiniz?:kole:
Arkadaşlar forumda araştırdım bulamadım bende sonunda konu açmaya karar verdim. Sorum ise şu;Star wars ın psp oyunlarını sıra ile söler misiniz?:kole:
fabolist Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ocak 22, 2011 22 0 1 36 Ağu 21, 2011 #2 Google a star wars 1 psp fln yaz cıkar adı ona gore ındır ben percy jacksonı ole okuyuorum psp den percy jackson 2 yazıyorum mesela canavarlar denizi dıor onu okuorum su an
Google a star wars 1 psp fln yaz cıkar adı ona gore ındır ben percy jacksonı ole okuyuorum psp den percy jackson 2 yazıyorum mesela canavarlar denizi dıor onu okuorum su an
kraljoe12 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 8, 2011 9 0 1 Ağu 22, 2011 #3 Çıkmıyor işte öyle oyunlar.Percy jackson ın 6 kitabınıda okudum yazayım. Şimşek hırsızı-Canavarlar Denizi-Titanın Laneti-Labirent Savaşı-Melez Dosyaları-Son Olymposlu
Çıkmıyor işte öyle oyunlar.Percy jackson ın 6 kitabınıda okudum yazayım. Şimşek hırsızı-Canavarlar Denizi-Titanın Laneti-Labirent Savaşı-Melez Dosyaları-Son Olymposlu