PSVita Oyun Takas Bölümü

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita MCPSP Topluluğu Özel kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PSVita Oyun Takas Bölümü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26,767 kez görüntülenmiş, 106 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita MCPSP Topluluğu Özel
Konu Başlığı PSVita Oyun Takas Bölümü
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zaza24

Apsolit

Moderatör
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2009
719
2
18
Elimde kutulu kitapçıklı çok çok temiz Rayman Origins var.Fifa Soccer ile takas yapmak istiyorum.Ben KKTC'de bulunduğum için takas yapacak kişi kendi kargo parasından sorumludur.Aşağıdaki fotoğraflar ürünün kendisine ait olup bizzat kendi çekim imdir.

teknoman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 17, 2012
2
0
1
Arkadaşlar elimde modnation racers promo vardır. Fifa, uncharted, marvel, rayman, unit 13 vb. bir kaç oyundan biriyle takaslamak istiyorum. Yanında ekstra olarak starter kitin kartlığını vereceğim.

Not: Eğer kartlık takas kurallarına uymuyorsa yöneticiler editleyebilirler.

sabera

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2009
62
0
6
57
Arkadaşlar 2. El oyunlarda trophy vb sorunlar çıkıyor mu ? Ayrıca Vitayla gelmiş, hiç açılmamış Modnation Racers Promoso'sunu FIFA,Rayman veya Ninja Gaiden ile takas edebilirim.

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
214
63
Merhaba MCPSP.COM üyeleri

Bu bölümden kendi aranızda Vita oyunlarını takas yapabilirsiniz, takas yönteminde MCPSP forumumuz ve şahsım ve forum yönetim ekibimiz sorumlu değildir

Takas yöntemi tamamen kendi aranızda olan güven yolu ile yapılmaktadır

Takas bölümünde her hangi bir para söz konusu olmayacaktır,arkadaşınızdan oyun almak isterseniz kendi oyununuzu anlaşarak ona verirsiniz ve kendisinden oyunu alırsınız ne siz para talep edebilir ne de karşı taraf sizden para talep edebilir
Takas yöntemi Vita sahipleri için oyunların şimdilik yüksek fiyatta olması ve daha fazla oyun oynayabilmeniz için düşünülmüştür

Takas bölümümüz tamamen sizlerin kontrolu altında olacaktır lütfen güvenli bir çizgi üzerinde oyunlarınızı takas ediniz

Her hangi bir sıkıntıda bu bölüm kapatılabilir

İyi oyunlar dilerim​
Site kurallarına dikkat edelim.

paypayking

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 22, 2011
111
0
16
86
kimsede ninja gaiden plus yokmu uncharted 'e karşılık ninja gaiden arıyorum !

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
214
63
Elimde UNİT 13 ve MODNATİON RACERS var.

UNİT 13 kutulu ve broşürlüdür.
MODNATİON RACERS ise Vita ile beraber verilmiştir,pvc kılıftadır.

Reality Fighters ve Fifa Soccer ile takas yapmak istiyorum.

Striker,

Kardeş özelden attığım mesaj ulaştı mı?

Stuntmaster

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2008
358
1
18
43
Elimde UNİT 13 ve MODNATİON RACERS var.

UNİT 13 kutulu ve broşürlüdür.
MODNATİON RACERS ise Vita ile beraber verilmiştir,pvc kılıftadır.

Reality Fighters ve Fifa Soccer ile takas yapmak istiyorum.

Striker,

Kardeş özelden attığım mesaj ulaştı mı?
sevgili insan kardeşim yer neresi unit oyununa karşılık olarak açılmamıış anbalajında uncharted verbilirm istersen:)

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
214
63
Sağol ama Striker nickli arkadaşla anlaştık gibi,Fifa Soccer ile değişecem.Uncharted'ı da bitirmiştim.

Elinde,
Shinobidu 2 veya Reality Fighters olanvar mı?