Rain'n IPL Injection Test 1.1

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Version Downgrade-Upgrade kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Rain'n IPL Injection Test 1.1 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28,467 kez görüntülenmiş, 133 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Version Downgrade-Upgrade
Konu Başlığı Rain'n IPL Injection Test 1.1
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan leoksa

birdal46

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 17, 2009
3
0
1
42
Öncelikle kolay gelsin. Herkesin emeğine teşekkürler. Bende de psp slim var. Kırılmış halde aldım. 5.00m33 vardı. Ancak bir süre sonra orjinal versiyona döndü. Aldığım yere götürdüm. 25 tl'ye tekrar 5.00m33 yaptı. Sizlerden öğrendiklerim doğrultusunda pandora pil var mı diye sordum. Bana slim'lerde pandora pil kullanılmadığını başka bir yöntem olduğunu söyledi ve boşuna pili almamamı söyledi. Diğer yöntemi sorduğumda söyleyemeyeceğini belirtti. 25 tl aldı ve ben de ona inanıp ayrıldım. Şimdi sizden ricam bunlar beni kandırdılar mı? Pandora pil slimler için de gerekli mi? Pandora pil vermeyerek gelecek olan 25 tlleri garantiye mi aldı yoksa adam doğru mu söylüyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

HagenTr

Bankai!!!
Kayıtlı Üyemiz
Şub 10, 2009
239
1
18
38
Öncelikle kolay gelsin. Herkesin emeğine teşekkürler. Bende de psp slim var. Kırılmış halde aldım. 5.00m33 vardı. Ancak bir süre sonra orjinal versiyona döndü. Aldığım yere götürdüm. 25 tl'ye tekrar 5.00m33 yaptı. Sizlerden öğrendiklerim doğrultusunda pandora pil var mı diye sordum. Bana slim'lerde pandora pil kullanılmadığını başka bir yöntem olduğunu söyledi ve boşuna pili almamamı söyledi. Diğer yöntemi sorduğumda söyleyemeyeceğini belirtti. 25 tl aldı ve ben de ona inanıp ayrıldım. Şimdi sizden ricam bunlar beni kandırdılar mı? Pandora pil slimler için de gerekli mi? Pandora pil vermeyerek gelecek olan 25 tlleri garantiye mi aldı yoksa adam doğru mu söylüyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Öncelikle malesef bu gibi yalanlarla hala insanları kandırmaya çalışan psp kullanıcılarını, satıcılarını ve downgrade yapan arkadaşları içtenlikle kınıyorum.

Cihazın 5.00m33 olabildiyse eğer bu demktirki cihazın ta88v3 anakartlı değil.
Yani hen olmadan CFW kullanabilirsin, pandora batarya ve magic MS ile versiyonunu düşürebilirsin(downgrade yapabilir CFW yükleyebilirsin).

MrChame

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 27, 2008
12
0
1
43
Arkadaşlar 3 tane Kartda denendi hala failed. Bişi sormak isitiyorum time machine ne içindir. Sorun şudur ki programı hafıza kartıma Format atıyorum PC'ye Bağlayıp gizli dosyalarda dahil tüm dosyaları elle Siliyorum Sonra da Programı Çalıştırıyorum ama Time Machine Modu Secili ve programı kapatıp Pandora Gen-A yı Memory Stick'e Atıyorum L1'e Basılı tutup PAndora Pilimi Takıyom bu Şekil Menü GEliyor. Böyle Bİr Yöntem Var ama Karşılaşacagımız Sorular Olurmu. PSP Kırmada versiyonla Alakalı bi bi sorun yaşarmıyız. yada kırma işlemi başarısız olacak Versiyonlar mı var.

MrChame

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 27, 2008
12
0
1
43
LEGO Batman

işlemler Farklı MagicMS ile Tİme Machine

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,680
8,231
113
tuna kardeş çok teşekür iyiki böyle çok hayırlı bir konu açtığın için sayen de versiyonumu kırdım teşekürler
not-pandora dan versiyon atarken PSP SLİM TA-85 yazıyordu normal deyilmi şuan 3.90 m33-2 teşekürler :a023: