RDR 2 Yama konusunda çalışıyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde ridw0n tarafından oluşturulan RDR 2 Yama konusunda çalışıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,098 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı RDR 2 Yama konusunda çalışıyorum
Konbuyu başlatan ridw0n
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
906
3,631
93
Rdr Undead Nightmare portunu tamamladim ama ceviri makine cevirisi. Emre007 cevirisini yapmis. İzin alacak arkadaslar varsa paylasabilirim. Bazi yerler anlamsiz ama hic yoktan iyidir 😅

Yerayay

TR PATCH KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 25, 2024
806
7,760
93
Arcadia Bay, Oregon
Rdr Undead Nightmare portunu tamamladim ama ceviri makine cevirisi. Emre007 cevirisini yapmis. İzin alacak arkadaslar varsa paylasabilirim. Bazi yerler anlamsiz ama hic yoktan iyidir 😅
Olsun olsun hocam hiç yoktan iyidir dediğiniz gibi.
Bu Nintendo yamasını yapan Emre den bahsediyorsunuz değilmi?
Bu büyük görevi üstlenip sorabilirim. 🤣

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
906
3,631
93
Olsun olsun hocam hiç yoktan iyidir dediğiniz gibi.
Bu Nintendo yamasını yapan Emre den bahsediyorsunuz değilmi?
Bu büyük görevi üstlenip sorabilirim. 🤣
Evet kardeşim nintendo yamasını yapan arkadaştan port ettim.
Sorabilirsen güzel olur ismini giriş ekranına ekledim zaten Çeviri:emre007 diye.
Şimdiden teşekkür ederim.

Birkaç resimde bırakayım;
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Yerayay

TR PATCH KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 25, 2024
806
7,760
93
Arcadia Bay, Oregon
Evet kardeşim nintendo yamasını yapan arkadaştan port ettim.
Sorabilirsen güzel olur ismini giriş ekranına ekledim zaten Çeviri:emre007 diye.
Şimdiden teşekkür ederim.

Birkaç resimde bırakayım;

Tamamdır hocam sorup haberdar ederim sizi.