RDR 2 Yama konusunda çalışıyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde ridw0n tarafından oluşturulan RDR 2 Yama konusunda çalışıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,706 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı RDR 2 Yama konusunda çalışıyorum
Konbuyu başlatan ridw0n
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
530
3,195
93
Siteye Git
portagas @portagas hocam siz RDR 1 uyarlamasini PS4 için yapıyorsunuz değilmi? 😅

OyunDelisiyim

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
292
534
93
diğer forumdaki yama nasıl yapılmış peki? demek ki açabilen olmuş. Castellanos @Castellanos sen o forumdan daha iyi çözebileceğine eminim 😎 bu işi halledersin bence.

emre009

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2019
171
386
63
Benim için sıkıntı yok. RDR 1 yaması switch için olan kullanabilirsiniz. Elle düzenlenmiş makine çevirisi elimden geldiğince toparlamaya çalıştım. Yeterli bir çeviri olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 2 aylık emek var onda. Millet makine çeviri diyip önemsemiyor ama bayağı dosyayla tek tek uğraşmıştım. PS4 için de yapacaktım ama dosya yapısı farklıydı. O dönem açamamıştım. Şimdi belki rdrmagic yeni güncelleme gelmiş olabilir tabi.

portagas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
632
2,677
93
31
Benim için sıkıntı yok. RDR 1 yaması switch için olan kullanabilirsiniz. Elle düzenlenmiş makine çevirisi elimden geldiğince toparlamaya çalıştım. Yeterli bir çeviri olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 2 aylık emek var onda. Millet makine çeviri diyip önemsemiyor ama bayağı dosyayla tek tek uğraşmıştım. PS4 için de yapacaktım ama dosya yapısı farklıydı. O dönem açamamıştım. Şimdi belki rdrmagic yeni güncelleme gelmiş olabilir tabi.
Teşekkürler hocam ve elineze saglik ugrasip emek vermişsiniz. 1-2 yerde anlam bozukluğu vardi gozume carpan onlarda pek onemli degil anlasiliyor yinede.
İzin verdiginiz icinde tesekkur ederim ben ve yamayi bekleyen arkadaslar adina.

Magicrdr ise ayni ps4 dosyalari hala okunamiyor malesef. 3 farkli program ve birkac pratik bilgi ile yapiyorum ama yinede cok zor ve yorucu malesef.

OneGrandPixel

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
281
195
43
Uzayda
Teşekkürler hocam ve elineze saglik ugrasip emek vermişsiniz. 1-2 yerde anlam bozukluğu vardi gozume carpan onlarda pek onemli degil anlasiliyor yinede.

Magicrdr ise ayni ps4 dosyalari hala okunamiyor malesef. 3 farkli program ve birkac pratik bilgi ile yapiyorum ama yinede cok zor ve yorucu malesef.
İnşallah sıkılmadan tamamlarsın da oynarız hocam. :)

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
530
3,195
93
Siteye Git

Hocam sırada PS3 var hemen PS4 için uyarlayında PS3'e geçelim. 😁
Size kolay gelsin.

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
374
63
Siteye Git
Emeğine sağlık hocam.