- Eki 30, 2011
- 687
- 2,885
- 93
- 31
-
Öne çıkan konu
Red Dead Redemption Remaster PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Selam arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra (PS3 yamaları yaptığımız zamanlardan
) Red Dead Redemption Remaster PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım.
BİLGİLENDİRME
Yoğun ve zor bir çalışma ile Undead Nightmare yamasından sonra Ana oyunu da %100 olarak tamamladım ve oynamaya hazır olarak sizlere sunuyorum
Remaster sürümünü 60 veya 30 fps seçenekleriyle PS5 konsolunuzda oynayabilirsiniz.
NOT
Bu yama mcpsp için hazırlanmıştır ve oyun içi, ana ekran icon resmine mcpsp.com diye eklenmiştir.
PS5 Yama portunu @emre009 arkadaşımızın Nintendo Switch için yapmış olduğu çeviriyi kullanarak yaptım. Kendisine ben ve sizler adına teşekkür ediyorum
Türkçe font için deftones'e teşekkürler.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
EMRE009
TÜRKÇE FONT
DEFTONES
PS5 TEST & UPLOAD
CASTELLANOS
PS5 PORT VE DÜZENLEME
PORTAGAS
OYNANIŞ VİDEOSU
Selam arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra (PS3 yamaları yaptığımız zamanlardan
BİLGİLENDİRME
Yoğun ve zor bir çalışma ile Undead Nightmare yamasından sonra Ana oyunu da %100 olarak tamamladım ve oynamaya hazır olarak sizlere sunuyorum
NOT
Bu yama mcpsp için hazırlanmıştır ve oyun içi, ana ekran icon resmine mcpsp.com diye eklenmiştir.
PS5 Yama portunu @emre009 arkadaşımızın Nintendo Switch için yapmış olduğu çeviriyi kullanarak yaptım. Kendisine ben ve sizler adına teşekkür ediyorum
Türkçe font için deftones'e teşekkürler.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
EMRE009
TÜRKÇE FONT
DEFTONES
PS5 TEST & UPLOAD
CASTELLANOS
PS5 PORT VE DÜZENLEME
PORTAGAS
OYNANIŞ VİDEOSU
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Son düzenleme: