Scalebound (XBOX ONE)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Oyun Haberleri Sohbet kategorisinde The_Darkness tarafından oluşturulan Scalebound (XBOX ONE) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,774 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Oyun Haberleri Sohbet
Konu Başlığı Scalebound (XBOX ONE)
Konbuyu başlatan The_Darkness
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sir John

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
Microsoft zaten özel oyunlara önem vermiyor adam 1-2 özel oyun çıkartırım Live güzel olsun multiye önem veriyim diye düşünüyor eğer şimdiye kadar özel oyunlarada önem verseydi Play Station diye birşey kalmazdı bazı arkadaşlar konu açıyor işte hangisi daha iyi diye ps seven arkadaşlar direk yapıştırıyor işte özel oyunları iyi diye çünkü başka özelliği yok anlatmak istediğim sony microsft aynı işi yapıyor gözüksede ikisinide başka özellikleri var
O zaman en güzeli iki konsola da sahip olmak. :semi-twins:

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
PS3 exleri çöp mü? inFamous 1'i için diyebiliriz berbat ötesi 10DK sabredemedim. benim bahsettiğim exler GT, UNC serisi ve Quantic Dream oyunları Resistance serisi de hiç fena değildi. Alan Wake ekibinin Quantum Break'i yapan ekip oluşunu pozitif anlamda söylemiştim zaten.
Xbox360 exleri grafik bakımından çok daha ileride olabilirdi mesela, çünkü bu makine GTA V'i çalıştırabiliyor yani kapasitesi var bence oyunu yapan firmalarda iş yok.
C64 görüyorsan benim içinde ps3 exleri çöp hatta çöpten öte.Bu ps3 exleri sen niye ortaya kattın ben onuda anlamadım gerçi gears of war beğenmendiğini söyledin onu konuşuyorduk bir anda ps3 exlerine geçtin :D :biggrin-new: .Neyse sonuç olarak bana göre xbox exleri hiç kötü değil gears wars olsun bir halo olsun ahım şahım değilden öte dünyadaki en iyi oyunlardır konsolda.

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63

C64 görüyorsan benim içinde ps3 exleri çöp hatta çöpten öte.Bu ps3 exleri sen niye ortaya kattın ben onuda anlamadım gerçi gears of war beğenmendiğini söyledin onu konuşuyorduk bir anda ps3 exlerine geçtin :D :biggrin-new: .Neyse sonuç olarak bana göre xbox exleri hiç kötü değil gears wars olsun bir halo olsun ahım şahım değilden öte dünyadaki en iyi oyunlardır konsolda.
Yine diyorum online olarak oynamadım yorumum sadece single üzerinden. GEOW o kadar kötü oyun değil ama benim zevkime göre konsol sattıracak kadar muhteşem bir oyun değil ama benim zevkime göre tabii :). Army of Two'dan çok farkı yok oynanış olarak belki bir iki tık yukarıda. Yoksa sonuncu hariç hepsini oynadım. Karakterleri güzel mesela Action Figure satan mağazalarda görünce insanın alası geliyor. ama ben biraz sinema gibi olan oyunlardan hoşlanıyorum PS3'ün exleri de öyle(The Last of Us'da olsun Beyond'da olsun gözlerimi dolduran çok sahne oldu) XBOX'da sadace Alan Wake zevkime uygun. ama umarım yeni nesilde daha çok Alan Wake tarzı oyunlar çıkacaktır. Hiç birinin de fan boyu falan değilim bu arada. illa fan boy olacak olsaydım AMIGA fan boyu olurdum çünkü tüm çocukluğum onunla geçti, hatta buna SEGA'yı da katabilirim.