PS3 Türkçe YAMA Silent Hill Downpour PS3 Türkçe Yama İndir [EKİM 2025] (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Silent Hill Downpour PS3 Türkçe Yama İndir [EKİM 2025] (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 952 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Silent Hill Downpour PS3 Türkçe Yama İndir [EKİM 2025] (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ribelle

piyerbezuhov

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2025
23
16
3
İnşAllah olur. Dosyaları oldukları yere atmanız yeterli ve en önemlisi TOC.TXT dosyası. O olmazsa olmaz.
Emülatör böyle başa bela. Bir günü bir gününü tutmuyor bipolar gibi. :D Umarım olacak.

Ben de geçen hafta Silent Hill 2 Enhanced Edition bitirdim. Bu haftasonu da Silent Hill 3'e başladım. Kasabaya kadar geldim. Bakalım tek akşamda bitirebilir miyim kalan kısmı. Muhtemelen yetişmez ama acelesi de yok zaten. Sonra da Silent Hill 4'e geçip sıradan devam edeceğim.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
2,770
37,401
113
Emülatör böyle başa bela. Bir günü bir gününü tutmuyor bipolar gibi. :D Umarım olacak.

Ben de geçen hafta Silent Hill 2 Enhanced Edition bitirdim. Bu haftasonu da Silent Hill 3'e başladım. Kasabaya kadar geldim. Bakalım tek akşamda bitirebilir miyim kalan kısmı. Muhtemelen yetişmez ama acelesi de yok zaten. Sonra da Silent Hill 4'e geçip sıradan devam edeceğim.
Silent Hill oyunlarının birçoğunu oynadım, ve aralarından en çok sevdiğim SH2 oldu. Yazmaya kalksam burası dolar ama net 2. oyun.🙂

Beni asıl şoka uğratan oyun HOMECOMING idi. O oyunu da çok sevmiştim. Ailesinin başına gelenler, işte diğer karakterlerin gerçek yüzü vs. Kısaca benim için inanılmaz bir deneyimdi.

Downpour ise, sorunlara rağmen beni saatlerce kendine bağlamıştı. Oyunu full araştıra araştıra 13 saatte bitirmiştim. Kısaca sıkmadı beni.

Bu tür oyunları gerçekten seviyorum. SH oyunları, hikayeleriyle ön plana çıkıyorlar ve en çok da merak içerisinde bıraktırıp oynanmalarını sağlıyorlar.

Kainny

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 19, 2025
2
0
1
Vay be, canım yıllar sonra çekti çektiği gün konu güncellenmiş

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,542
1,200
113
Bus to nowhere🥲

Ama en sevdiğim müziği buydu. Seviyorum gerilim dolu müzikleri😂
Korku oyunlarında gerilimi kesinlikle en fazla ses efekleri ve müzikleri veriyor.Zaten Silent Hill sountrack konusunda nirvana bana göre. Her bir bölümünde yayınlanan müzikleri ilede zirvede.Cok sanatçıda Silent Hill muziklerini kullanmıştır. Sagopa Kajmer"Bebeğim Öldü"-Stabil "Reenkarne"parcalarinda kullanmıştır. Varsa bildiğiniz başka sanatçılar paylaşalım (Yerli)
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Silent Hill oyunlarının birçoğunu oynadım, ve aralarından en çok sevdiğim SH2 oldu. Yazmaya kalksam burası dolar ama net 2. oyun.🙂

Beni asıl şoka uğratan oyun HOMECOMING idi. O oyunu da çok sevmiştim. Ailesinin başına gelenler, işte diğer karakterlerin gerçek yüzü vs. Kısaca benim için inanılmaz bir deneyimdi.

Downpour ise, sorunlara rağmen beni saatlerce kendine bağlamıştı. Oyunu full araştıra araştıra 13 saatte bitirmiştim. Kısaca sıkmadı beni.

Bu tür oyunları gerçekten seviyorum. SH oyunları, hikayeleriyle ön plana çıkıyorlar ve en çok da merak içerisinde bıraktırıp oynanmalarını sağlıyorlar.
Homecoming kombatı eleştirilirken ben zevkle oynuyordum.Hem o yıllardaki grafikleri hemde seriye yeni bir soluk getirmesiyle aynı sen gibi duvarlarina sürüne sürüne yavasca bitirmiştim. Sırf daha uzun sürsün diye